Pretraži

PLAKALA SAM: Jelena Karleuša nikad emotivnija zbog Atinine prve modne revije! Evo kako se osećala kada ju je videla na pisti (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Pop diva Jelena Karleuša pokazala je fanovima na Instagramu koliko je ponosna na svoju ćerku Atinu, koja je prvi put prošetala modnom pistom kao manekenka na dečijoj reviji, održanoj u Beogradu.

——————– Sponsored ——————–

Pevačicu su preplavile emocije iako nije imala priliku da gleda svoju naslednicu uživo. Ona je bila u inostranstvu za to vreme, ali je pomoću tehnologije uspela da odgleda Atinin manekenski debi.

  • Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi lajv. Jako sam ponosna, odmah sam stavila na Instagram. Plakala sam, preplakala sam u hotelu pred nastup, jedno sat vremena nisam mogla da se smirim. Jako sam uzbuđena kao majka i ponosna na moju decu, i na Atinu i na Niku. Duško je bio sa Nikom u prvom redu – rekla je Jelena Karleuša za Telegraf JETSET.


Video sa revije podelila je Instagramu i otkrila kako se osećala kada je Atinu videla na pisti.

  • Moja devojčica! Plače mama od ponosa. Žao mi je što baka Divna ne može da vidi… – napisala je Karleuša u opisu snimka.

Pogledajte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY GIRL! Plače mama od ponosa🙏🏻 @tosic.atina for @niniakids Žao mi je što baka Divna ne može da vidi…

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 2, 2019 at 12:18pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz