Pretraži

PLAĆAO SAM BEZBROJ ABORTUSA, MENJAO SAM 6 DEVOJAKA NEDELJNO: Bivši muž Kardašijanke ne prestaje da šokira izjavama (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ABC News

Bivši muž Kloi Kardašijan, Lamar Odom je u svojoj novoj knjizi "Darkness to Light" rešio da otkrije sve što je radio tokom života, pa je tako spomenuo i broj abortusa koje je platio, kao i zavisnost od seksa sa kojom se borio.

——————– Sponsored ——————–

– Spavao sam sa pet ili šest žena nedeljno, ali moji demoni su me mučili noću, kada bih sam otišao kući. Žene su mi bile samo bekstvo – naveo je bivši NBA košarkaš u svojim memoarima.

– Ali to nije bilo bez posledica… većinu odnosa sam imao bez zaštite, pa sam tokom godina platio mnoštvo abortusa.



Lamar je otkrio da je seks koristio kako bi ispunio prazninu koja je ostala nakon što mu ja majka umrla kada je imao 12 godina.

– Želeo sam da budem voljen, ali nikada nisam našao ljubav – tvrdi Odom.

Screenshot: Youtube/ABC News

Screenshot: Youtube/ABC News

Brak sa Kloi Kardašijan je trajao od 27. septembra 2009 do rastanka u decembru 2013, a konačnu tačku na brak su stavili u decembru 2016.

U svojoj knjizi, Lamar je otkrio i da je jednom fizički nasrnuo na Kloi i pretio joj dok je bio pod dejstvom kokaina i ekstazija:
 

Screenshot: Youtube/ABC News

Screenshot: Youtube/ABC News

– Kloi je došla i pokucala na vrata – napisao je.

– Otvorio sam i iznenada je snažno zgrabio za ramena, što ju je preplašilo. "Šta dođavola radiš?" Vrisnuo sam, van sebe. "Želiš da me osramotiš pred prijateljima? Ubiću te! Nisi ni svesna na šta sam sposoban!"

Par je čak imaju i svoj rijaliti šou koji se zvao "Kloi i Lamar", a Kloi je bila uz njega tokom celog oporavka nakon što su ga našli bez svesti kada se predozirao u jednom bordelu u oktobru 2015.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz