Pretraži

PITALA ASTROLOGA ŠTA JE ČEKA U 2020. GODINI: Nataša Bekvalac otkrila kada će joj se desiti ljubav (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pevačica Nataša Bekvalac je specijalno za IDJTV sumirala 2019. godinu i istakla da je jedna od njenih najlepših, jer je ređala uspehe i nove hitove, a pored toga je odlučila da održi svoj prvi solistički koncert u februaru 2020.

——————– Sponsored ——————–


Bekvalčeva se prisetila uspešnog početka 2019. godine, kada je imala nastup na MAC muzičkoj dodeli nagrada.

– To je bio period kada sam ja potpuno počela da se posvećujem svom poslu. Svi moji saradnici su konstatovali samo jedno, a to je "Bože, hvala ti, posle 20 godina se probudila". Stvarno kao da sam sve vreme davala jako mali deo sebe, koji je bio dovoljan za neki vrhunski uspeh – priznala je ona.Lepa Nata se vredno priprema za koncert "S.O.S. za ljubav" u Štark Areni, koji će održati 14. februara 2020. godne i makismalno je posvećena tom zadatku.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, on je trenutno u drugom planu. Međutim, pevačica je bila radoznala, pa je pitala svog astrologa šta je čeka u 2020, kao i kada će se pojaviti muškarac u njenom životu.

Pogledajte IDJHOT specijal i saznajte kada će se Bekvalčeva ponovo zaljubiti, ali i druge zanimljive detalje iz njenog života:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz