Pretraži

Pit Dejvidson završio na lečenju zbog Kanjea Vesta?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Late Night with Seth Meyers

Naime, kako za američki list „People" kaže izvor, Pit je pomoć zatražio zbog oštrih objava starletinog bivšeg supruga Kanjea Vesta, od koga je, kako kaže, doživljavao onaljn nasilje i  sada ima ozbiljnih problema s anksioznošću i paranojom.Prema tamošnjima napisima, reperove ružne objave bile su samo pokretač za njegov već postojeći problem, te je navodno bio kod terapeuta za „terapiju traume“ nakon višemesečnog uznemiravanja Kanjea na internetu zbog njegove veze sa Kim.

Veruje se da je glumac prvi put zatražio pomoć u aprilu nakon što ga je reper „provocirao" brojnim pretećim postovima o njemu na društvenim mrežama, uključujući deljenje animiranog video snimka sa likom koji je izgledao kao da je Dejvidson živ zakopan.

Međutim, ovaj insajder dodaje da se Pit ne kaje što je bio u vezi sa Kardašijanovom, jer mu je ona sve vreme bila podrška.

  • On ne žali što je izlazio sa Kim i želi da bude jasno da mu je ona bila samo podrška tokom njihove veze. Sada želi da se fokusira na svoju karijeru – zaključio je taj izvor.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz