Pretraži

Pit Dejvidson smatra da su pretnje Kanjea Vesta smešne

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Gossip Bae

U pesmi koju su prošle nedelje objavili Vest i "The Game", Kanje repuje: „Bog me je spasio od te nesreće/ Samo da bih šutnuo Pita Dejvidsona“.

Pit nije zbog toga nimalo zabrinut.

  • Pit misli da je to totalno urnebesno. Ne samo to – on misli da je cela tabloidna drama sa njim, Vestom i Kardašijankom urnebesna – rekao je izvor.

On je dodao da je Dejvidson, koji je podstakao tračeve o sebi zbog niza veza sa poznatim ženama, uključujući Arijanu Grande, Kejzi Dejvid i Kajom Gerber, koristio za privlačenje pažnje, ali to što je sa Kardašijankom stavlja ga na drugi nivo.

  • Njemu je smešno što štampa želi da zna svaki njegov potez odjednom – rekao je izvor.

Vestova pesma je takođe imala neočekivanu stranu za novi par.

  • Cela ludost sa Kanjeom prošle nedelje zbližila je Kim i Pita – kaže drugi izvor za Page Six.

Prošle nedelje, Vest je takođe imao na meti komičara u intervjuu sa generalnim direktorom "Hollywood Unlocked" Džejsonom Lijem, u kojem je tvrdio da ga je Kim sprečila da uđe u njen dom jer je tamo bio Dejvidson.

Međutim, izvor blizak Kardašijanki rekao je Page Six:

  • Pit tek treba da se upozna sa Kiminom decom, a opšte je poznato da kad god je poseti u Los Anđelesu, on odseda u hotelu na Beverli Hilsu gde je ona primećena sa njim.


Vest je takođe objavio video na društvenim mrežama u kojem tvrdi da ga čuvaju od rođendana ćerke Čikago, iako je na kraju stigao na proslavu svoje mlađe ćerke.

  • Kim i Pit mogu da razgovaraju jedno sa drugim o tome šta se dešava. Lepo je imati sa kim da podeliš brige – kazao je izvor.

Takođe je rečeno da je Vestov gnev prema Dejvidsonu zapravo počeo pre nego što je krenuo da izlazi sa njegovom bivšom ženom.

Nakon Vestovog pojavljivanja u emisiji "Saturday Night Live" 2018. tokom kojeg je nosio MAGA šešir i pružio podršku Donaldu Trampu, Dejvidson se pojavio u segmentu "Weekend Update" i rekao: " Mnogi ljudi su mislili da Če treba da priča o Kanjeu, i o tome smo razgovarali.

  • Če je Afroamerikanac, ali ja sam lud i obojica znamo koja je strana Kanjea trenutno za volanom – rekao je i dodao:

  • Striktno govoreći za sebe, ono što je Kanje rekao kada smo izašli iz emisije bila je jedna od najgorih, najneugodnijih stvari koje sam ikada video ovde i video sam Čevija Čejsa kako razgovara sa stažistom.

U to vreme, Vest je tvrdio da su ga maltretirali na probama da nosi svoj MAGA šešir, što je Dejvidson rekao da nije istina.

  • Voleo bih da sam te maltretirao. Voleo bih da sam sugerisao da bi to moglo da uvredi neke ljude poput vaše žene, ili svakog Afroamerikanca ikada – rekao je.

Dejvidson je takođe dobacio: „Kanje, znam da si kao "ovo sam pravi ja, više ne uzimam lekove". Uzmi ih. U igri medicine nema sramote. Ja sam na njima, super je. Nema ništa loše u tome da ih uzmeš.

Vest je bio otvoren o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem kao i Dejvidson.

Dejvidson je proveo vreme sa Vestom i Kim nakon njegovog pojavljivanja na „SNL-u“, tokom večere 2019. za rođendan Kida Kudija. Rekao je Džimiju Felonu tokom nastupa u njegovoj emisiji da su Kim i Kanje „najslađi par ikada“ i da su „veoma, veoma slatki ljudi“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz