Pretraži

PIKEOVA DEVOJKA ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA?! Klara teško podnesi medijsku hajku, nakon Šakirine pesme stanje joj se pogoršalo! 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/Shakira

Novinar Sol Ortiz otkrio je za španske medije kako je Klara Kija Marti, devojka Žerara Pikea (35) sa kojom je prevario pevačicu, navodno morala da zatraži psihološku pomoć nakon što ju je Šaakira (45) prozvala u svojoj pesmi.



Zaustavljaju je na ulici, pevaju joj pesmu, svi je prepoznaju, a ona je zapravo veoma tiha i sramežljiva devojka – piše španski list Marca. 

Prema rečima navedenog novinara Sola, Klara je otišla u kuću svojih roditelja odakle i radi.

– Trebalo je da pobegne jer njeno psihičko stanje nije dobro. Nije lako biti devojka od 23 godine, dok cela Španija i svet govore o tebi. Uzelo je maha i trebalo je učiniti korak dalje – dodao je.

Inače, Pike je nakon prve i jedine fotografije sa svojom devojkom naišao na stravične komentare javnosti. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj deci, te da bi trebalo da ga bude sramota.

 

Ipak, čini se da je sa Šakirom u korektnim odnosima jer je pre nekoliko dana viđen kako izlazi iz njene kuće, nakon što je njihov stariji sin Milan proslavio deseti rođendan.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz