Pretraži

Predvideo svoje hapšenje pre 25 godina! Isplivao šokantni intervju Pi Didija, otvoreno pričao o žurkama zbog kojih mu preti doživotna robija (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Jedan od najvećih skandala u istoriji poslednjih nedelja potresa Holivud. Popularni reper i producent, Pi Didi, uhapšen je pod brojnim optužbama, a sada je na mrežama isplivao šokantan video iz 1999. godine.

Decenijama pre nego što je optužen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i reketiranje, Šon „Didi“ Kombs je predvideo da će imati problema sa zakonom.

Reper je u krugu holivudskih zvezda i poznatih ličnosti bio poznat po svojim žurkama, koje su poznate pod nazivom „Freak Offs“. Upravo zbog ovih zabava, Didi je smatrao da će jednog dana završiti iza rešetaka.

„Žele da ih ugase, verovatno će me uhapsiti, radiće sve vrste ludih stvari samo zato što želimo da se zabavimo“, rekao je Didi, koji sada ima 54 godine, za Entertainment Tonight 1999. godine. „Kad god unesete drugačiji element u okruženje ljudi, stvari koje proširuju nečije horizonte, ljudi se osećaju zastrašeno. Mnogo je onih koji se osećaju ugroženo time.“

Nakon njegovog hapšenja, isplivali su brojni snimci sa pomenutih žurki koje se održavaju još od kasnih 90tih. Na pomenutim snimcima nalaze se neki od najistaknutijih pripadnika muzičke, filmske i manekenske industrije zbog čega je javnost ubeđena da je Didi samo vrh ledenog brega.

Nedavno hapšenje dogodilo se nakon što je Didijeva bivša devojka, Kesi, optužila repera za nedolično ponašanje u tužbi za seksualni napad i time pokrenula lavinu. Iako je slučaj rešen van suda za jedan dan, nakon Kesi, nekoliko drugih žena je takođe iznelo slične optužbe protiv Didija. On je negirao svaku od tih optužbi.

Tokom „Freak Offs“ žurki, reper je navodno „distribuirao razne kontrolisane supstance žrtvama“ kako bi ih držao „poslušnim i pokornim“. I Didi i navodne žrtve su „primale infuzije kako bi se oporavile od fizičkog napora i upotrebe droga“ nakon tih činova.

„Razočarani smo odlukom da se nastavi sa onim što smatramo nepravednim gonjenjem gospodina Kombsa od strane Kancelarije američkog tužioca“, rekao je Didijev advokat Mark Agnifilo nakon hapšenja. „Šon ‘Didi’ Kombs je muzička ikona, samostalni preduzetnik, brižan porodični čovek i dokazani filantrop koji je poslednjih 30 godina gradio carstvo, obožavao svoju decu i radio na unapređenju crnačke zajednice.“

Didi je uhapšen ranije ovog meseca i naređeno mu je da ostane u Metropolitan Detention Center do suđenja. Dva puta mu je odbijena kaucija.

Dan nakon hapšenja, 14-strani optužni akt je otpečaćen. Prema sudskim dokumentima, reper je optužen za zlostavljanje, pretnje i prisilu žena i drugih osoba oko njega kako bi zadovoljio „svoje seksualne želje, zaštitio svoj ugled i prikrio svoje ponašanje.“ Izjasnio se da nije kriv za optužbe.

Prema optužnici, Didi je organizovao „Freak Offs“, koji su navodno bili „složene i producirane seksualne predstave“ – često održavane u hotelskim sobama – gde je „masturbirao tokom njih i često ih elektronski snimao.“

Šon Kombs i njegovi poslovni saradnici su navodno „namamljivali ženske žrtve“ u njegov krug „često pod izgovorom romantične veze“. Zatim bi koristio „silu, pretnje silom i prisilu“ kako bi naterao žrtve da se upuste u duže seksualne činove sa muškim seksualnim radnicima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz