Pretraži

Isplivala umešanost i drugih poznatih ličnosti u Pi Didijev slučaj: Njihova žrtva imala je 13 godina, jezivo svedočenje raskrinkaće Holivud

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/TheEllen Show

Protiv producenta i repera Šona „Didija“ Kombsa podneto je šest novih civilnih tužbi, uključujući jednu od optužiteljke koja tvrdi da je bila maloletna kada je navodno drogirana i napadnuta od strane muzičkog producenta.

Po prvi put u sve većem broju tužbi koje se gomilaju protiv Kombsa, drugi poznati ljudi su spomenuti i optuženi za učešće u navodnom napadu u jednoj od tužbi, iako nisu imenovani.

Tri tužitelja su žene, a tri su muškarci, predstavljeni kao Džejn Do ili Džon Do. Svi osim jednog tvrde da su bili drogirani od strane repera.

Credit: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

U tužbi koju je podnela jedna Džejn Do, ona navodi da je imala samo 13 godina 2000. godine, kada ju je vozač limuzine pozvao da prisustvuje afterpartiju nakon MTV Video Music Awards koji je organizovao Kombs u Njujorku.

Nakon što je popila piće, u tužbi se navodi da se osećala pospano i tražila je mesto da legne. Pi Didi, u društvu neimenovanog muškog i neimenovane ženske poznate ličnosti, ušao je u spavaću sobu gde je ona odmarala.

Tužbe, od kojih je pet podneto na saveznom sudu u Njujorku, a jedna na njujorškom Višem sudu u nedelju, uključuju optužbe za silovanje, seksualno zlostavljanje, seksualno uznemiravanje, napad i držanje protiv volje od strane Kombsa između 2000. i 2022. godine u Njujorku, Los Anđelesu ili Las Vegasu. Svi navodni incidenti su se dogodili na zabavama koje je navodno organizovao reper.

„Spremna si za zabavu!“, rekao je Kombs tužiteljki, prema njenoj optužbi.

Neimenovana muška poznata ličnosta ju je potom silovao, navodi se u njenoj tužbi, dok su Kombs i neimenovana ženska poznata ličnost posmatrali. Pi Didi je zatim silovao Džej Do Do dok su druga dva poznata lica gledala, prema njenoj tužbi.

Nove tužbe pridružuju se još šest drugih koje je prošle nedelje podneo advokat Toni Buzbi iz Hjustona i njegov saradnik Endru Van Arsdale, koji su ranije rekli da predstavljaju najmanje 120 navodnih žrtava Kombsa, uključujući maloletnike.

Kada su zatraženi komentari na najnovije tužbe, predstavnici repera su se obratili CNN-u prethodnom izjavom njegovih advokata u kojoj su negirali optužbe iz šest drugih tužbi koje je podnela Buzbijeva firma prošle nedelje.

„Gospodin Kombs i njegov pravni tim imaju potpuno poverenje u činjenice, svoje pravne odbrane i integritet pravosudnog procesa,“ naveli su advokati Kombsa u izjavi. „Na sudu će istina prevladati: da gospodin Kombs nikada nije seksualno napao nikoga — odraslu osobu ili maloletnika, muškarca ili ženu.“

Savezni tužioci optužili su Pi Didija da je organizovao „kriminalnu organizaciju“ kroz svoje poslovno carstvo koja se bavila seksualnom trgovinom, prisilnim radom, otmicom i decenijama fizičkog zlostavljanja žena. On se izjasnio da nije kriv po saveznim optužbama za trgovinu ljudima, organizovani kriminal i prevoz radi prostitucije.

Kombs se nalazi u pritvoru u Njujorku dok čeka suđenje, koje je zakazano za maj.

Tokom vikenda, njegovi advokati su zatražili od sudije koja nadgleda njegov slučaj da izda nalog koji bi zabranio potencijalnim svedocima i njihovim advokatima da govore o optužbama protiv repera i producenta.

„Ovaj sud treba da iskoristi svoju diskreciju u izdavanju naloga koji zahteva od svih potencijalnih svedoka i njihovih advokata da se uzdrže od davanja izjava koje bi mogle značajno ometati suđenje gospodina Kombsa ili na drugi način ugroziti pravično vođenje pravde,“ napisali su advokati sudiji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz