Pretraži

Prvo oglašavanje Pi Didija iz zatvora! Posrnuli reper se oglasio putem društvenih mreža, imao je da poruči SAMO JEDNO

Showbiz
0

Pi Didi uhapšen je 16. septembra pod nizom optužnica, od kojih je većina za seksualno zlostavljanje. Od tada brojne spekulacije i teorije zavere su pokrenute o reperu i producenta, a sada se on po prvi put oglasio iz zatvora.

Osramoćeni reper Pi Didi uputio je rođendansku poruku svojoj ćerki Love iz zatvora dok se suočava s novim tužbama nakon što je optužen za šest novih seksualnih napada.

Muzička zvezda se suočava sa šest dodatnih optužbi za seksualni napad prema tužbama podnetim u ponedeljak, međutim on po svemu sudeći ignoriše svoje pravne probleme svoje pravne probleme, te je odlučio da javno proslavi drugi rođendan svoje ćerke Love, koju deli sa bivšom partnerkom Danom Tran, koja ima 30 godina.

Iz zatvorske ćelije, dok čeka suđenje po optužbama za trgovinu ljudima, Pi Didi je podelio fotografije sebe sa svojom ćerkom, kao i njeno rođendansko slikanje uz tortu. Uz fotografije je napisao: „Srećan rođendan tebi! Srećan rođendan tebi! Srećan rođendan, bebo Love! Srećan rođendan tebi.“

Foto: Instagram printscreen/diddy

„Srećan rođendan @loveseancombs tata te voli“, dodao je Didi, čije je pravo ime Šon Love Kombs. Trenutno se nalazi u Metropolitanskom pritvorskom centru u Bruklinu, Njujork, gde čeka suđenje po optužbama za trgovinu ljudima, reketiranje i prevoz radi prostitucije.

Posrnula zvezda suočava se s novim talasom pravnih problema jer se protiv njega vodi niz tužbi koje ga optužuju za seksualne napade, uključujući navodni incident s 16-godišnjim dečakom.

Podnete u ponedeljak, serije optužbi uključuju tužbe koje ciljaju Kombsa i navode silovanje, seksualni napad nad muškarcima i zlostavljanje dece. U federalnom sudu u Njujorku podneto je najmanje šest anonimnih tužbi protiv muzičke ikone, dve pod pseudonimom Džejn Do i četiri od muškaraca pod pseudonimom Džon Do.

Broj navodnih žrtava koje planiraju da pokrenu postupak protiv repera sada premašuje 100, nakon njegovog hapšenja prošlog meseca zbog trgovine ljudima. Među tužiteljima je muškarac iz Severne Karoline koji tvrdi da ga je Kombs zlostavljao tokom jedne od njegovih slavnih „belih žurki“ u Hemptonsu 1998. godine, kada je imao samo 16 godina.

Advokat Pi Didija je ranije izjavio da njegov klijent „ne može da odgovori na svaku neutemeljenu optužbu u onome što je postala neodgovorna medijska predstava“. Kombs negira sve optužbe protiv njega.

Credit: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Na sudskom ročištu, koje je obuhvatilo izbor dokaza za suđenje, Diddy je izgledao potišten, noseći preveliku zatvorsku košulju. Međutim, kad je ugledao svoju majku i decu u sudnici, na trenutak mu se pojavio osmeh na licu, njihova prisutnost bila je oslonac u trenutku kada se suočava sa tvrdnjama 120 žena koje ga optužuju za zlostavljanje.

Dok je Didijeva porodica ulazila u sudnicu, suočili su se s uvredama, a pojedinci su njegovoj majci, 84-godišnjoj Dženis Kombs rekli: „Vaš sin je predator.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz