Pretraži

Prvo oglašavanje dece Pi Didija! Nakon teorija zavere da je reper umešan u smrt njihove majke, oni su sada imali da poruče samo jedno

Showbiz
0
Deca uhapšenog repera Šona Didija Kombsa oglasila su se nakon očevog hapšenja i svih pravnih problema koji su ga zadesili.

„Prošli mesec je slomio našu porodicu. Mnogi su sudili i njemu i nama na osnovu optužbi, teorija zavere i lažnih narativa koji su postali apsurdni na društvenim mrežama,“ izjavili su oni u zajedničkoj objavi na Instagramu u utorak, 22. oktobra. „Stojimo ujedinjeni, podržavajući te na svakom koraku“, glasila je poruka koju su uputili svom ocu.

Izjava se završava: „Držimo se istine, znajući da će prevladati, i ništa neće slomiti snagu naše porodice. NEDOSTAJEŠ NAM I VOLIMO TE, TATA.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quincy (@quincy)

Pi Didi je otac sedmoro dece. Sa Misom Hajlton deli najstarijeg sina Džastina. Sa pokojnom Kim Porter deli sina Kristijana, a usvojio je i Porterinog sina Kvinsija Brauna, tokom njihove veze. Zajedno su roditelji bliznakinja D’Lile i Džesi (Kim Porter je preminula u 47. godini 2018.)

Didi i Sara Čapman imaju ćerku Chance, 18. Njegovo najmlađe dete je ćerka Love, stara 22 meseca, koju ima sa Dejnom Tran.

Objava na Instagramu, podeljena preko profila Kvinsija, Džastina, Kristijana, Chance, Džesi i D’Lile, sadržala je zajedničku fotografiju repera sa svom decom.

Pi Didi je uhapšen prošlog meseca na Menhetnu. Dan kasnije, tužioci su ga optužili za zlostavljanje, pretnje i primoravanje žena „da zadovolje njegove seksualne želje, zaštite njegovu reputaciju i prikriju njegovo ponašanje“ u optužnici od 14 strana.

Od tada se izjasnio da nije kriv po svim tačkama, uključujući zavereničko reketiranje, trgovinu ljudima silom, prevarom ili prisilom, kao i prevoz radi prostitucije. (Nekoliko tužbi je naknadno podneto protiv repera, ali je on negirao sve optužbe u tim tužbama.)

Muzički mogul je početkom meseca podneo treću žalbu za puštanje na slobodu pre suđenja, koja je odbijena. Didi će ostati u zatvoru bez mogućnosti kaucije. Suđenje je zakazano za 5. maj 2025. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz