Pretraži

„PEVANJE JE ZABRANJENA TEMA U MOJOJ PORODICI“: Mladi izvođač pod maskom emotivnim nastupom zbunio žiri

News
0
Foto: IDJTV

Ono što je zaintrigiralo kako žiri, tako i publiku jeste što je on izašao sa kačketom i specifičnim naočarima, te mu je pola lica bilo skriveno.



Iako je izabrao da se predstavi Voyage-om numerom "Uloge" ta pesma nije iz žanra u kom se on obično pronalazi, ali iza njegovog izbora krije se lični razlog.

Moram da napomenem samo da ova pesma nije tip koji bi svakodnevno pevao jer sam dete koje je odraslo na ulicama, čitav život slušam rep i trep, ali iz dubine duše hoću ovo da otpevam i podelim sa vama.

S obzirom na to da je mnoge zaintrigirao svojom maskom, on je za kamere IDJShow-a otkrio i šta se krije iza toga.

Neću previše da odajem informacija, ako previše odajem nisam zanimljiv publici, nisam misteriozan. Hoću da budem što više zapitkivan. Može se reći da sam ja delimično pola pola u svakom pogledu, u svakom izdanju, bilo da sam ovako kako sam maskiran, bilo da je privatno. Svako od nas ima svoj jin i svako ima svoj jang i mislim da svako ima bolju i lošiju stranu.

Nakon izvedbe, Rizikoo je naglasio da je pesmu posvetio nekome za koga zna da sada sluša.

Ja vidim da ti želiš da predstaviš nešto drugo, ali si ovde došao da nekom pošalješ poruku. Pošto si rekao da ne bi sebe predstavio kroz ovu pesmu, sem u ovom momentu, jer te u ovom momentu pogađa lično, kojom pesmom bi se predstavio, koja pesma si ti – pitao ga je Relja.

Ovo radim zbog sebe, zato što pevanje nije baš generalno toliko cenjeno u mojoj porodici, maltene je zabranjena tema osim tog nekog pravca repa i mogu reći da uopšte nisam imao priliku da pokažem vokalne sposobnosti. Ja sam generalno rep, zato što sam inače odrastao na ulici, više sam neki tvrđi fazon. Recimo da mi je ovaj pravac muzike u dubini duše leži i čuči i to sam ipak ja, negde duboko.

Relja je potom dodao da smatra da je mladi izvođač trebao da izabere nešto što je uvežbavao, a da je približnije onome što izvodi svakodnevno.

Live prenos treće audicije IDJShow-a možete pratiti putem linka ispod.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News