Pretraži

PEVALA JE DVA SATA NA PLEJBEK, NIJE PEVAČICA: Katarina Grujić isprozivala Lunu Đogani, evo kako joj je ona odgovorila

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll/luna_djogani

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani je nakon rijalitija odlučila da uplovi u muzičke vode i objavi svoju prvu pesmu, u čemu su je fanovi podržali, ali ima i onih koji je osporavaju kao pevačicu.

——————– Sponsored ——————–

Pevačica Katarina Grujić govorila je o muzičkoj karijeri pobednice rijalitija "Zadruga 2" Lune Đogani i otkrila da je ne smatra koleginicom.

Ona je prokomentarisala kako je Luna pevala na svojim prvim nastupima, a onda objasnila zbog čega ona za nju nije pevačica.

– Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. D**e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo – rekla je Kaća za magazin "Svet".



Luna je na svom Instagram profilu odgovorila Katarini na prozivke.

  • Pričate o meni? Divni ste… Ja o vama neću, ne radim promocije – napisala je Luna, što je izgleda bilo upućeno Katarini.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t stop until you’re proud! 💫 #lunadjo. Photo by: @mikinikoloskiphotographyy

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 27, 2019 at 12:41pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz