Pretraži

Pevačica rekla „da“ fudbaleru iz Afrike: Tara Stojanović dugo je krila privatni život od javnosti, a sada je sve iznenadila lepim vestima (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:iamttarra

Mlada pevačica Teodora Tara Stojanović se putem društvenih mreža pohvalila vereničkim prstenom pa otkrila da je rekla „da“.

Tara se nalazi pod budnim okom javnosti od svog detinjstva s obzirom na to da je učestvovala u jednom muzičkom takmičenju za decu. Osim što publika prati Tarin razvojni put u muzici, oni prate i detalje njenog privatnog života koje pevačica rado deli na svojim mrežama, a sada je sve fanove iznenadila promenom na ljubavnom planu.

Naime, Tara je nekoliko godina bila u vezi sa Dejvidom Ojonom iz Kenije koji se bavi košarkom i muzikom. Međutim pre dve godine su se pojavile spekulacije o njihovom raskidu, nakon što je izbrisala njihove zajedničke fotografije.

Ove spekulacije su propraćene mnogobrojnim neprijatnim komentarima, a ona se malo nakon toga oglasila pa otkrila da će nadalje svoj ljubavni život da drži daleko od očiju javnosti.

Ja sam odlučila da više ne pokazujem svoj privatni život onlajn. I to je to, tu se svaka priča završava. Niko nikad neće saznati da li smo mi zajedno ili nismo“, rekla je ona tom prilikom tokom gostovanja u emisiji „IDJQuiz“, pa je obrazložila ovu odluku.

Preživela sam pakao! Iako sam svesna da sam u svetu gde je sve javno i gde svi komentarišu, mnogi su preterali i bilo je tu dosta odvratnih komentara, a ne želim sebe i njega da izlažem tome“

Pevačica i influenserka od tada nije delila detalje ovog dela svog života, zato je za mnoge sada vest da se verila došla kao pravo iznenađenje. Tara je ushićeno podelila lepe vesti na svojim društvenim mrežama i izazvala veliko oduševljenje fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Stojanovic (@iamttarra)

Tara je ove vesti podelila i putem Instagrama i putem Tiktoka, a u opisu videa na Tiktoku, gde pokazuje svoj prsten, je napisala:

„Kada te učini najsrećnijom“, istakla je ona.

 

@iamttara When he makes you the happiest🥰 #proposal #engaged #viral ♬ RIO RIO – Sergej Pajic

Ova vest je odmah naišla na veliki broj komentara i mnogi su mladoj pevačici poželeli sreću i čestitali veridbu. Pored toga mnogi su se zapitali i ko je misteriozni verenik mlade pevačice, s obzirom na to da njenu novu vezu nije eksponirala na društvenim mrežama.

Radi se, naime, o fudbaleru poreklom iz Kenije, Ričardu Odadi, koji trenutno igra za danski tim AaB. Iako ga pevačica retko prikazuje, očigledno je da par već neko vreme uživa u ljubavi, te da su sada odlučili da svoju vezu podignu na viši nivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Richie Odada (@richard_odada)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz