Pretraži

PEVAČICA RAZOČARANA: Eminini sinovi sa televizije saznali da im se otac ženi?

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Nakon kraha ljubavne priče sa Eminom, turski muzičar očigledno nije izgubio veru u brak, a njegova izabranica ovog puta je dve decenije mlađa Melis Sutšurup.

Melis je vest da su se verili objavila na svom Instagram profilu, a na fotografijama se moglo videti da je par razmenio prstenje i da su zajedno presekli tortu. Sam taj čin podsetio je na venčanje, pa su se mnogi zapitali da li je to uopšte bila veridba ili nešto više.

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

Za to vreme Emina je slavila deseti rođendan njihovog mlađeg sina, a kako piše nedeljnik Star, za tatinu veridbu Jaman i Javuz sasznali su preko televizije.

  • Mustafa se tajno verio u svojoj kući. Kada se sve završilo, fotografije je objavio na društvenim mrežema, što je u Turskoj odjeknulo kao bomba. Sinove nije obavestio o veridbi, pa su za sve saznali preko televizije i ništa im nije bilo jasno. Odmah su počeli da zapitkuju Eminu koja nije znala kako da im objasni da je vest tačna – izjavio je izvor blizak pop zvezdi i dodao:


  • Emina se mnogo trudi oko sinova, a oni više nisu mali, idu u školu, drugari iz često zapitkuju iz radoznalosti… Koliko god ona nastojala da ih zaštiti, često je nemoćna, jer se Mustafa ponaša nonšalantno, ne razmišljajući o posledicama svojih nesmotrenih postupaka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz