Pretraži

Pevačica otkrila od čega zarađuje nakon što je batalila muziku

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić nakon što je ćerku poslala na studije u Ameriku, otpočela je i zajednički život sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Oni su se nedavno preselili u velelepni stan koji je nekad bio kapela, a za luskuzno zdanje potrošila je navodno 100.000 evra kako bi ga uredila po svom ukusu.

Međutim, mnogi su se zapitali odakle joj toliko novac, s obzirom da je poznato da retko nastupa, iako je bila jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. U intervjuu za Blic otkrila je detalje kako o novom domu, tako i o vezi sa svojim partnerom, ali i na koji način zarađuje sada.– Preselili smo se u jedan jako lep mali grad blizu Pariza, a zgrada u kojoj smo uzeli stan ima jednu viševekovnu priču iza sebe. Naime, izgrađena je u 18. veku i tada je tu bila zgrada vojske i mala kapela, koja je i dalje tu. Pre nekoliko godina rekonstruisana je u stambenu zgradu pri čemu je zadržala tu estetiku. Čim sam je ugledala poželela sam da živimo baš tu i oboje smo se odmah složili da će tako i biti – rekla je Kaja i priznala da joj sve manje nedostaje domovina.

– U poslednje vreme uživam u Francuskoj više nego ikad, zadovoljna sam sa novom sredinom i ne žuri mi se nazad u Srbiju ili Belgiju. Ćerka mi je u septembru otišla u Ameriku na koledž, tako da nemam više potrebe da se pomeram odavde. Počela sam redovnije i da odlazim na utakmice, više se družim sa ljudima, a i bez toga, meni zaista nikada nije dosadno. Uvek nađem zanimaciju i nije mi neophodno neko veliko društvo da bi mi bilo zabavno.

Kako većinu vremena provodi u Francuskoj, Kaja je otkrila da pauzira sa muzičkom karijerom, te da retko nastupa, ali da je našla drugi vid zarade.

– Istina je da sam u poslednje vreme pogodila nekoliko sponzorstava od kojih sam imala zaista pristojnu novčanu nadoknadu koja mi je pokrivala troškove, ali je činjenica da mi nije bilo lako u poslednjih par godina. Činjenica je i da ja nisam neko ko se previše bavi svojim Instagramom, tako da sam naspram toga prilično zadovoljna – završila je pevačica. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz