Pretraži

PEVAČICA HUMANIM GESTOM ODUŠEVILA JAVNOST: Marija Šerifović podelila potresnu priču o mladom uličnom pevaču, pa odlučila da mu POMOGNE! 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Mustafa je ostao bez roditelja u sedmoj godini, od kad se sam bori za svoj život. Iz stana je morao da izađe, jer nije imao dovoljno novca da plaća kiriju, pa sada živi u šatoru, pod zeničkim mostom.Marija Šerifović oduševila je svoje fanove kada im je saopštila da želi da pomogne jednom talentovanom mladiću i obezbedi mu dom.

– Mustafa peva od svoje sedme godine. Danas je punoletan i od svoga pevanja ne može da plaća stanarinu i da se hrani. Jutros smo ga snimili u šatoru pod mostom na zeničkoj petlji. Nije mogao da plaća stanarinu pa je dobio otkaz, odnosno iseljenje. U šatoru Mustafa živi već šest dana, a najgore je što ne vidi "svetlo na kraju tunela". Ne zna kako će zaraditi novac da zakupi jednu sobicu i osigura sebi hranu za život. Mustafa nema roditelje, a ni rodbinu. Sada bi mu bilo najbolje da pronađe bilo kakav stalni posao da može da zaradi za život jer od pesme se više ne može živeti bez obzira na talenat – piše u opisu videa na Jutjubu.

Mustafa je u videu ispričao kako bi se prijavio za muzičko takmičenje "Zvezde Granda", ali da nije u mogućnosti da to sebi priušti.

– Tu treba imati novac. Mogu otići na "Zvezde Granda" da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. Džabe, treba para da se lepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelja, nemam nikog svog – rekao je mladić u videu.

Marija je prvo zamolila sve koji znaju gde je ovaj mladić da je kontaktiraju, kako bi uspela da ostvari vezu sa njim.

Foto: Instagram printscreen/serifovic

Foto: Instagram printscreen/serifovic

 

– Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi, neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom! I mašnu! – napisala je ona na svom Instagram profilu, a potom se oglasio i Mustafa, koji je otkrio da je pevačica uspela da stupi u kontakt sa njim i da mu pomogne:

– Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo – rekao je on za "Telegraf" i otkrio da se vratio u stari stan i da nije više u šatoru, pod mostom.

– Smestio sam se u stari stan. Čovek mi je platio kiriju za dva meseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro – ispričao je ulični pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz