Pretraži

,,PESMU SAM NAPRAVILA IZ SRCA“: Anna Lazarević o prvim utiscima nakon izlaska pesme ,,Trofej“

Showbiz
0
Photo: Instagram/annalazarevic2

Popularna jutjuberka i pevačica izbacila je novu pesmu ,,Trofej" i posle samo par sati nakon izlaska iste, Anna je postigla veliki broj pregleda na Jutjubu. 

Naime, ona je nedavno govorila o tome da je u toku priprema jedne pesme koja će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je upravo taj dan i došao. 



Anna je za IDJ portal ekluzivno otkrila kakvi su njeni prvi utisci nakon izlaska pesme ,,Trofej".

  • Prvi utisci su fenomenalni. Ja svaki put ne očekujem ovoliku podršku, pogotovo od moje publike, nadam se da će to ići i šire, ali svakako pre svega moja publika i njima se svima dopada. A još više mi je drago kada sam ja sto posto zadovoljna projektom, tako da sam se ovog puta baš potrudila.

Mlada pevačica otkrila je i koliko dugo je radila na pesmi, kao i gde je pronašla inspiraciju za spot iste, koji mnoge nije stavio ravnodušnim.

  • Na pesmi sam radila sigurno jedno 6 meseci, ako ne i više. A kada je u pitanju spot, Anna nam je ispričalo kako je došla na ideju da snimi baš ovakav spot. 

  • Iskreno moja menadžerka i ja smo sele da vidimo šta ćemo za spot i onda smo napisale na papir ajde ovo, ajde ono. Onda su mi pale neke ideje vremenom. Recimo za ovaj skeč na početku, pošto sam to uzela iz jedne serije, koja je meni jako draga, ne znam kako se tačno zove, turska je. I mnogo mi se dopao taj deo i tako sam se ja pronašla u tome. Mislila sam da bi to bilo superkul da se ubaci u spot, da napravimo nešto na moj način. I stvarno je super izgledalo, a taj skeč je najviše ljudima upao u oči. A što se tiče ostalog, baš smo radili neki američki fazon, onako high school mjuzikl, taj fazon i te igre. 

Kako se u spotu pojavljuje Anni najbolji prijatelj Andrija, ona je podelila sa nama da li u privatnom životu Andriju brani od obožavateljki baš kao i u spotu. 

Neee. Mi smo stvarno najbolji prijatelji i on se baš skroz uklapa u celoj ovoj priči, jer je i on nekako kao da nije odavde. Baš mi se dopalo u celom tom projektu, da baš on bude taj koji će biti u spotu. Inače, ja imam problem sa glumom, jer kod kuće to odradim fenomenalno, a kada se pojavim ispred ljudi ja bukvalno ne mogu da se pomerim od treme. Najviše sam ga uzela iz razloga zato što se on i ja kapiramo i super mi je da to bude neko koga ja znam, ko je meni blizak. 

I za sam kraj pevačica je otkrila da li ima i kakva su očekivanja što se tiče pesme.

  • Ja nikada nemam očekivanja. Kako bude bilo biće. Kako se ljudima dopadne, tako će i biti. Ja nikada ne volim da komentarišem unapred, ja sam tu pesmu napravila iz srca, onako kako sam ja mislila da je dobro, a sada neka publika sudi – zaključila je Anna. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz