Pretraži

„PESME NEĆE IZAĆI DO KRAJA GODINE“: Teodora otkrila zašto je došlo do pomeranja datuma

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Brojni fanovi bili su zabrinuti šta se dešava sa Teodorinim pesmama i kada će nove izaći, a ona je na svom Instagram profilu objavila stori u kojem je objasnila zbog čega je pomeren termin za premijeru tih numera.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Kako je napisala, sve radi po osećaju pa će se i ovog puta voditi time.

  • Stižu mi masovno poruke kada će nove pesme i šta se dešava. Pesme su trebale da izađu pre Nove godine, ali kako sve radim po osećaju, tako smo moj tim i ja odlučili da to bude za moj rođendan – 10. februara.

Pevačica je istakla da ne želi da zvuči prepotentno, ali oseća ozbiljan pritisak.

  • Ali mislim da sam postigla neki nivo i kada dođete do toga sve vam je mnogo teže, očekivanja su mnogo velika i počnete da osećate ozbiljan pritisak. Ljudi vam svaku novu pesmu upoređuju sa prethodnom, traže od vas nešto novo, kada im to učinite, žele staru, i tako u krug.


Prema njenim rečima, ona je ovog puta poslušala svoje fanove i potrudila se da u sebi probudi "novu Teodoru".

  • Kako biste me videli u drugačijem svetlu i odlučili koja Teodora vam je favorit. Angažovali smo novu video produkciju, kako bi vam i vizuelno dala drugu sebe.

Teodora je potom zamolila fanove da razumeju situaciju.

  • Nisam mogla tek ako da izbacim nešto. To što izbacujem slike je način da održim komunikaciju sa vama dok projekat ne bude spreman 100 odsto. Verujte mi, o poslu razmišljam non-stop, možda čak i previše – rekla je ona.

Podsećamo, Džehverovićeva je nedavno drastično promenila imidž, kada se ofarbala u riđe, a pre nekoliko dana uradila je i sitne afro lokne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz