Pretraži

„PESME KOJE PEVAJU O PREVARI POSTANU HITOVI“: Aleksandra Prijović o uspehu svog novog singla

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Aleksandra je odlučila da svojoj publici pokloni novu pesmu i spot na kom je i te kako vredno radila. Pesma "Legitimno" za samo jedan dan prešla je milion pregleda i zauzela prvo mesto na trendingu.



Voditeljka emisije IDJHOT Danica Nikolić ugostila je pevačicu Aleksandru Prijović gde su razgovarale o uspehu nove pesme, ali i još nekim stvarima iz njenog života.

Vrlo sam zadovoljna, super je prošla. Vidim da ljudi masovno kače po Instagramu i taguju me, super je – bila je iskrena Aleksandra.

S obzirom na to da je tekst vrlo specifičan i da se radi o ljubavnom trouglu, zanimalo nas je kakvo ona mišljenje ima o takvim odnosima.

Shvatila sam da sve pesme koje pevaju o prevari postanu hitovi. I kada su mi pustili pesmu ja sam odmah rekla da to mora da bude hit. Ne znam šta o tome da kažem, ko voli neka izvoli – dodala je ona.

O čemu su još pričale, ali i kakva iznenađenja je pripremila ekipa IDJHOT-a kada su u pitanju Jelena Karleuša, Ljupka Stević, Nikolija i Relja, ali i BTS sa snimanja albuma Big Drip DJ Shoneta, Foxa i Vlade Matovića možete pogledati večeras u 18 časova na IDJTV kanalu, a primijera na YouTube-u vas očekuje u ponedeljak u 12h.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz