Pretraži

,,PESMA JE U TRENDINGU NA CELOM BALKANU“: Rimski otvoreno o reakciji publike na novu numeru, ali i o nastupima za vreme korone

Showbiz
0
Photo: Promo
  • Mislim da moramo da živimo, da nastavimo dalje i da radimo to što volimo da bismo opstali u ovom nemilom vremenu. Ova godina će svakako proteći u znaku KDM-a kakva god da bude, mi ćemo se potruditi da bude mnogo mnogo dobra za našu publiku – počeo je on.

Reper je istakao da su on i njegov tim iskoristili ovaj period za stvaranje nove muzike.

  • Mi smo ovo vreme provodili u studiju sve vreme kao i sada, kao i što ćemo i na dalje. Nemam puno nastupa, ali smo to kreativni iskoristili do maksimuma – rekao je za IDJTV.

Kada je reč o novoj pesmi "Ko kriv je?" Rimski je i te kako zadovoljan reakcijom publike.

  • Posle dužeg vremena sam izbacio solo pesmu. Malo sam se bio ulenjio i imao sam nekih svojih drugih obaveza. Međutim, sada sam se malo više posvetio i jako sam zadovoljan. Reakcija publike je sjajna, u trendingu je pesma na celom Balkanu, čak i u nekim zemljama dijaspore i Zapadne Evrope – otkrio je poznati izvođač.


Rimski se takođe dotakao i novih projekata koje spremaju on i Corona zajedno, ali i pojedinačno.

  • Sad treba napraviti raspored i tajming. Nemam neki određeni plan, bitno je da ima mnogo muzike. Sad su te neke slatke muke, da se pravi selekcija šta će kad i kako izaći – izjavio je pevač i dodao da su se on i Corona uželeli nastupa i druženja sa fanovima. 

  • Jedno vreme smo bili preumorni od toga, ali sad već mi igraju nervi. Jedva čekam da istrčim pred publiku – istakao je.

On je zaključio na kraju da cela situacija sa Covidom-19 i te kako uticala na muzičare.

  • Čini mi se da su ljudi u grču, to je opravdano jer nikad ne možeš da sudiš o nekome kako na njega utiče ova situacija, uopšte na globalnom nivou, a i uopšte kod nas. Čini mi se da atmosfera nije onakva kakva je bila samo iz razloga što ne rade klubovi, što nema toliko druženja i događaja. Najbolje kada radi klubovi i čuješ uživo pesmu, pa se malo emotivno vežeš za to. Jednostavno to je život, ali gledam to sa vedrije strane. Ne mislim da je to neka katastrofalna situacija – kazao je reper za IDJTV portal.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz