Pretraži

Pesma grupe 4YU premašila milion pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Numeru je grupa uradila zajedno sa svojim mentorom iz takmičenja Darkom Dimitrovim, a da je formiranje boj benda bila dobra odluka dokazuje i činjenica da su momci već prilikom svojih prvih nastupa u šouu osvojili publiku.



Takođe, njihov hit jedan je od slušanijih, a ono što je zanimljivo je da je na tekstu pesme, pored Darka, radio upravo i član benda David Ardžik.

Takmičari David i Davor Ardžik, Severin Janjetović i Petar Aničić su zasigurno u našu zemlju doneli novi zvuk koji je spoj sa nostalgičnim stihovima popularnog jugoslovenskog pevača Frana Lasića.

U njihovom prvom hitu, kao što smo ranije i pisali, uživaju i brojne poznate pevače i influensere, među kojima su i Sergej Pajić, popularni jutjuber Andrija Jo, Barbi Afrika, mlada pevačica Zera, Tanja Savić, kao i jedan od najpopularnijih izvođača na Balkanu Mihajlo Veruović Voyage.

Screenshot: Youtube/IDJVideos

Screenshot: Youtube/IDJVideos

 

S ozbirom na to da vredno rade na građenju svoje muzičke karijere, verujemo da će momci tek nizati hitove.

Podsećamo, pored 4YU benda, milion pregleda ima i Emel Franca sa pesmom "Gdje je" i Ermina sa "Bebi ja to ne bi", dok su numere pobednice Amne Alajbegović i Mahrine premašile tri, odnosno četiri miliona pregleda na ovoj platformi.

Ukoliko niste, pesmu "Budalo mala" možete poslušati na IDJVideos.TV kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz