Pretraži

PESMA BEZ SMISLA I PORUKE: Jelena Karleuša žestoko iskritikovala Nevenu Božović i otkrila kako možemo da pobede (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Nevena Božović oduševila je Srbiju kada se pesmom "Kruna" plasirala u finale Evrovizije, zbog čega je dobila čestitku od Marije Šerifović, a onda je njen veliki uspeh potpuno obezvredila Jelena Karleuša svojim komentarom. 

——————– Sponsored ——————–

Dok su svi bili očarani Neveninim glasom i nastupom, Jelena je bila razočarana pa je rešila da sroči jednu poruku u kojoj je iznela svoje mišljenje o srpskom predstavniku na Evrosongu.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

  • Sve dok Srbija na Evrosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje, svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da se radi – hrabra pesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Evrosong je takmičenje u ideji, poruci, hrabrosti i originalnosti, uz ozbiljno koketiranje sa LGBT stavovima. Koga LGBT "ne oseti" taj na Evrosongu neće napraviti ništa. Srbija je zemlja koja zaslužuje mnogo više od puke osrednjosti i zemlja koja je navikla na pobedu – zaključila je Karleuša.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz