Pretraži

„Bog ima velike planove za tebe, volimo te“: Gudelj završio karijeru, Anastasija se oglasila i javno mu uputila snažnu poruku

Showbiz
0
Dragiša Gudelj
Foto: Instagram printscreen/dragigudelj

Poznati fudbaler Dragiša Gudelj penzionisao se u 26. godini života, fudbaleru podršku putem društvenih mreža uputila i Anastasija Ražnatović.

Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja odlučio je da se penzioniše i da završi svoju karijeru profesionalnog fudbalera. Naime on je u 26. godini odlučio da se povuče, a razlog je njegovo zdravstveno stanje.

Poznati fudbaler je već dva puta imao srčani zastoj na terenu. Prvi put se zastoj desio krajem 2022. godine na utakmici Kordobe i Rasting Ferola. On se tom prilikom srušio na terenu, utakmica je morala da se prekine u 11. minuti, a fudbaler je hitno prebačen u bolnicu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Premda je imao svega 30 posto šanse da preživi, on je ipak uspeo da se izbori, a nakon oporavka Gudelj je nastavio normalno sa životom, kao i sa fudbalom. I premda je on jako nastavio dalje prošle godine mu se ponovio isti scenario.

Dragiša se tokom meča Kordobe i Melilje iznenada srušio, što je sve veoma uplašilo, naročito s obzirom na prethodne događaje.

S obzirom da bi bilo veoma opasno da nastavi dalje, on je odlučio da se penzioniše, pa se od svog tima oprostio putem društvenih mreža.

Mnogi su mu pružili podršku i poželeli mu sreću u nastavku života, a među njima se pronašla i poznata pevačica i supruga njegovog brata Anastasija Ražnatović.

„Bog ima velike planove za tebe, volimo te“, napisala je ona na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

Podsetimo se, Anastasija je sa Nemanjom Gundeljem u vezi još od 2022. godine, a gotovo od samog početka njihovog odnosa par živi zajedno s obzirom na to da je fudbaler zbog poslovnog angažmana vezan za Španiju, odnosno Sevilju.

Još prošle godine, ovaj popularni par je svoju vezu krunisao crkvenim venčanjem, a pre nešto više od 2 nedelje, oni su obavili i građansko venčanje u Anastasijinom porodičnom domu na Dedinju u krugu najbližih prijatelja i porodice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz