Pretraži

,,PAULA ĆE BITI VELIKA ZVEZDA“: Vuk Mob o saradnji sa Paulom, njenoj karijeri i novim projektima

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vuk je priznao da nije zadovoljan spotom za pesmu "Tona", koju je izbacio sa Paulom, kao ni reakcijom publike, iako su dugo radili na spotu i pesmi.

– Kada se previše trudiš oko nečega, onda to nekako izgubi svoju draž. Meni se dešavalo da snimim pesmu za 15 minuta, spot za sat vremena i spakujem sve to za pola sata. Najamaterskije prođe i bude top – rekao je on.

Reper se osvrnuo na preglede njihove numere.

– Pesma ima dobre preglede, ali nije onoliko koliko sam mislio da će biti. Očekivao sam daleko više od svega toga, ali pogubio sam se malo u svemu tome i zbog privatnog života, nekako mi se sve izmešalo. Na 100 strana sam bio odjednom, a hteo sam svuda da uspem. I nažalost nisam uspeo – istakao je.

On je otkrio i kakve su Pauline reakcije i šta ona misli o pesmi.

– Paula je ista kao ja. Ona je veliki detaljista. Sve gleda, sve prati. U životu, kao i u karijeri, nešto prođe bolje. I to je tako. Nije meni ovo prva pesma koja mi nije prošla. Bilo ih je tri, četiri, pet unazad od mogućih 20, 30. To je normalna stvar – objasnio je Vuk.



S obzirom na to da nije zadovoljan poslednjim duetom, on je najavio još novih pesama.

– Biće, ne samo dueta, već gomila projekata. Pričali smo Paula i ja. Nismo mogli zbog korone, ali sada kada uđemo u studio malo će rapidnije ići pesme nego inače. I ona i ja želimo isto, a to je da je dignemo u muzičkim vodama. Da ljudi počnu da je pamte i prepoznaju po muzici – kazao je.

Vuk je takođe otkrio kako gleda na Paulin put i njenu karijeru, tačnije u kom smeru će se razvijati.

– Meni je najbitnije što je ona voljna da radi i hoće da se razvija, repuje, peva i igra. Radićemo što ona prvenstveno želi. Neću ništa ciljano da radim, pa da sutra bude da ona nije htela ovo ili ono – rekao je i pohvalio Paulu:

– Ona ima iks faktor, veliku energiju i ima nešto u njoj što govori bar meni da će biti velika zvezda.

Reper je na kraju progovorio o solo pesmama.

– Tu se dešava svašta. Malo sam ja podivljao sa pesmama, tako da sledeća pesma koja mi izađe biće onako u "ide gas" fazonu. Samo što će biti dosta luđa. Kontam da će bi ponovo udariti +18, možda će ga i zabraniti da izađe, videćemo – ispričao je on.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i saznajte šta je Vuk rekao o emotivnom statusu, roditeljstvu, Tari i Sha, odnosu sa medijima, gubitku oca, ali i ostalim dešavanjima u svom životu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz