Pretraži

„PATIKE OD 700 EVRA SU BEZVEZE TROŠAK“: Goca Tržan priznala da li je razmazila naslednicu i kako je vaspitava

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/gocatrzan

Ona je više puta komentarisala i estradu, ali i brojne teme koje se ne tiču samo pevanja, a mnoge intrigira njen odnos sa ćerkom.



Kako su se njen bivši suprug, učesnik nekoliko rijaliti programa, Ivan Marinković i Goca razveli dok je Lena još bila relativno mala, pevačica je sada otkrila kako se nosi sa ćerkom koja je već u tinejdžerskim godinama.

Ona je istakla kako joj nije normalno da ćerki kupuje markiranu robu u vrednosti od nekoliko hiljada evra.

Ne mislim da dete u tim godinama treba da nosi tašnu od dve ili tri hiljade evra. Ne mislim ni da ja treba da nosim takvu tašnu, jer nikakvo zadovoljstvo to meni ne pruža. Okej, možda nekom drugom pruža, ali detetu njenog uzrasta ne bi trebalo. Ponekad, kad negde izlazi, ja joj pozajmim tašnu, ali ja nemam one od nekoliko hiljada evra, niti ih kupujem – naglasila je Goca, dodajući da joj ćerka traži pare za izlazak, ali da ne ugađa svakoj njenoj želji.

Kao i sva deca njenog uzrasta, naravno da traži, ali ne može sve da dobije. Za mene su patike od 700 evra totalno bezveze trošak. Ako ih dobije od nekog na poklon, okej, ali ja to da joj kupujem neću – zaključila je Goca za "Stori".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz