Pretraži

PAPARACO POTERA ZA PRINCOM HARIJEM I MEGAN: Evo šta kaže taksista koji je bio deo dramatične vožnje

Showbiz
0
princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari, Megan i njena majka su prisustvovali dodeli na kojoj je Megan dodeljena nagrada "Žena sa vizijom". Ona je u najavama opisana kao "feministkinja, pobornik za ljudska prava i rodnu ravnopravnost i globalni uzor"



Međutim, nakon ovog srećnog događaja za nju, dok su napuštali dodelu princ Hari i Megan su prošli kroz pravu traumu.
Naime, njihov auto koji je napuštao dodelu je bio pojuren od strane paparaca. Nakon ovog dešavanja oglasio se i njihov potparol.

Ova nemilosrdnja potera paparaca za Megan Markl i princem Harijem, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije.

Mnogima je ova situacija probudila uspomene na tragediju koja do danas nije zaboravljena, u kojoj je poginula princeza Dajana, Harijeva majka, sa svojim verenikom Dodijem aj Fajedom 1997. godine u Parizu dok su za njima takođe jurili paparaci. Detalji ove tragedije do danas nisu rasvetljeni.

"Vašington Post" je objavio i izjavu taksiste koji je vozio Megan, Hari, njenu majku i njihovo obezbeđenje.

Taksista je rekao da je pokupio Megan i Harija u Njujorku u utorak uveče i da ih je vozio kratko vreme, a da se tokom vožnje činilo da ih prate druga vozila.

On je dodao da je vožnja počela oko 23 sata, ispred stanice njujorške policije. Prema njegovim rečima, telohranitelj mu je mahnuo i zaustavio ga je. Vozio ih je blok i po, a primetio je da su ih jurila dva vozila.

S obzirom da je vožnja trajala kratko, a sama potera bila duža od dva sata, ostaje nejasno da li se ova taksi vožnja odigrala nakon ili u toku cele drame.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz