Pretraži

Pao sa bine, pa postao viralan na mrežama: Reper Fox otkrio istinu o nezgodi na nastupu, pa priznao da li je pad bio insceniran

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Reper Fox je imao uspešnu sezonu i leto ispunjeno nastupima, a jedan od njih posebno se izdvojio.

Naime, tokom jednog nastupa na moru Fox je pao sa bine, a snimak ovog događaja ubrzo je postao viralan na mrežama, zbog čega su pojedini spekulisali da je pad bio insceniran.

Fox se sada osvrnuo na ove glasine i za IDJTV otkrio šta se zaista desilo.

Nije bilo namerno, nikad ne montiram tako neke situacije zarad pregleda, lajkova ili hajpa uopšte. Već je bio kraj nastupa, hteo sam više onako da se ispružim na leđa, bila je kul podloga, veštačka trava, a nisam primetio da su tu i stepenice. Kako sam se pustio da se bacim na leđa, nekako sam se našao na tim stepenicama i onda sam instiktivno napravio kolut unazad, malo sam se udario, ništa strašno, ustao i nastavio dalje.

Poznato je da će Fox biti specijalni gost na koncertu grupe THCF, a za naše kamere otkrio je svoja očekivanja.

– Radujem se koncertu, jedva čekam! THCF je bio značajan činilac i tokom mog rep razvoja. Neki albumi su im kultni, u nivou klasik albuma, tako da radujem se Hangaru 9. novembra i baš mi je prijao taj poziv njihov, rado sam se odazvao. Očekujem da to bude kruna njihove dosadašnje karijere.

Iako se već godinama poznaje sa momcima iz grupe, zanimljivo je da među njima nikada nije došlo do saradnje, a on nam je objasnio zašto do sada nisu snimili duet.

– Zapravo imamo jednu pesmu, remiks njihove pesme sa poslednjeg albuma. Videćemo da li će to ugledati svetlost dana. Uglavnom se to desi kada si na licu mesta, kad se desi ta magija u studiju… Fale nam ti studijski sati zajednički, da smo više blejali u studiju, bilo bi više pesama, više smo se sretali na nastupima, u gradu, ovako nekim emisijama. Ali poštovanje je prisutno za Boreta i Stefana.

Fox je ovom prilikom iskreno priznao šta misli o mlađim reperima.

– Sve najbolje, na mlađima svet ostaje. Neke stvari bi mogli bolje da rade, u nekim stvarima su bolji od nas. Savetujem im da se okrenu više tim nekim tradicioalnim načinima repovanja i da prouče postulate stare škole i lepših vremena po hip-hop i da to implementiraju u nove fazone i novi zvuk. Ali generalno, sve je kako treba da bude, sve i da ne razumem njihov izraz ne bih imao ništa protiv njih jer je to naprosto izraz nove generacije, tako da treba ih pustiti i dati im šansu, što IDJ dobro radi sa svojim Show-om – priznao je reper, a potom je za naše kamere otkrio i svoje planove za budućnost.

– Voleo bih da snimim tri albuma, tri puta po devet pesama – jedan trep, jedan rep i jedan komerc album i da objedinim sve te rep podpravce. To mi je cilj u budućnosti.

Celu emisiju IDJHot pogledajte u nastavku:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz