Pretraži

PANIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Britni Spirs protiv svoje volje zatvorena u bolnicu!?

Showbiz
0
Photo:instagram/fiacuzziphotography

Tviter poslednjih dana bruji a razlog je pevačica Britni Spirs. Pop zvezda se po pisanju američkih medija, krajem marta sama prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, ali  po internetu su počele da se šire glasine da to nije istina, već da je  Britni tamo protiv svoje volje. 

——————– Sponsored ——————–

Ova glasina počela je da se širi na tviteru, pod haš tagom #freebritney (oslobodite Britni). Nekoliko činjenica ukazuju na to da je pevačica protiv svoje volje smeštena u ustanovu za mentalno zdravlje. Od 2008. godine njen otac brine o njoj a kada je Britni želela da okonča starateljstvo koje Džejmi ima nad njom, on ju je navodno smestio u bolnicu.

Izvor blizak porodici Spirs tvrdi da je Britni  postala jako nedisciplinovana u poslednjih nekoliko meseci, prestala je da uzima terapiju koju je bila u obavezi, pa je zbog toga otkazana i serija koncerata u Las Vegasu ali i rad na novom albumu koji je trebalo da izađe u junu. 

Izdavačka kuća je vršila pritisak na njenog oca Džejmi Spirsa, da ispoštuje rokove, zbog čega je njemu zapravo i pozlilo. Kada je u porodici Spirs nastalo rasulo, advokat i najbliži saradnik  ove porodice Endru Valet je prekinuo saradnju sa njima. On je zapretio porodici da će izneti brojne detalje iz njihovog privatnog života ukoliko mu i pravno ne omoguće prekidanje ugovora o saradnji. 

Sve ove informacije isplivale su na internetu i preko noći postale tema američkih medija a haš tag #freebritney, ušao je u trending na tviteru. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz