Pretraži

„Kakav je ovo crtani lik koji sam stvorila?!“ Slavna glumica se nakon velike popularnosti povukla iz Holivuda i potpuno promenila imidž, a sada otkrila razloge donošenja drastične odluke

Showbiz
0
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica i bivši model Pamela Anderson već godinama se zalaže za prirodan izgled, a sada je otkrila zašto se povukla iz Holivuda.

Anderson je počela kao model, a zatim je stekla svetsku slavu nakon što je glumila u hit TV emisijama kao što su „Baywatch“ i „Home Improvement“.

Njena već velika popularnost je još više porasla nakon udaje za kontraverznog rokera Tomija Lija, sa kojim je pre nego što se razvela dobila dva sina. Daleko od televizijskog ekrana i filma, Anderson je godinama krasila naslovnice časopisa kao što su Playboy, Empire, Variety, Rolling Stone, pa čak i Vogue.

Nekada prepoznatljiva po upadljivoj šminki i minijaturnim komadima odeće Pamela se nakon velike popularnosti povukla iz Holivuda, pa se okrenula prirodnom izgledu, a sada je ova zvezda otkrila šta ju je nateralo da donese takvu odluku.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„To je bio početak kada sam napustila sliku koju sam oduvek imala o sebi.“

„Kakav je ovo crtani lik koji sam stvorila? Ok, to je bilo zabavno. Ali ja više nisam ta osoba.“

Na pitanje o konceptu postizanja ‘savršenstva’, Anderson je dalje rekla:

„Mislim da nikada nisam težila savršenstvu. Ali negde na tom putu, počela sam da razmišljam da želim da osporim ideju lepote i čim sam skinula masku, ceo svet se otvorio.“

Podsetimo se, u decembru prošle godine ona se pojavila na dodeli Modnih nagrada 2023 u Londonu, a ovom prilikom gotovo sve oči su bile uprte u nju. Naime, ona je bila u belom odelu, podignute kose i nenašminkana. Ona je i tada privukla pažnju onim zbog čega je mnogi cene, a to je prirodnost.

„Bez trunke šminke osećam se slobodnije nego ikada“, izjavila je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz