Pretraži

Pojavila se na crvenom tepihu bez šminke, pa izazvala lavinu oprečnih komentara: Nekada jedna od najpoznatijih modela šokirala izgledom (FOTO)

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekada jedan od najpoznatijih ženskih modela pojavila se na crevnom tepihu bez šminke, pa svojim izgledom izazvala veliki broj oprečnih komentara.

Pamlea Anderson je počela kao model, a zatim je stekla svetsku slavu nakon što je glumila u hit TV emisijama kao što su „Baywatch“ i „Home Improvement“.

Njena već velika popularnost je još više porasla nakon udaje za kontraverznog rokera Tomija Lija, sa kojim je pre nego što se razvela dobila dva sina. Daleko od televizijskog ekrana i filma, Anderson je godinama krasila naslovnice časopisa kao što su Playboy, Empire, Variety, Rolling Stone, pa čak i Vogue.

Screenshot: Youtube/kevin6666123

Pamela je planetarnu slavu stekla zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, kao i talentu za sređivanje. Naime, ona je bila prepoznatljiva po minijaturnim odevnim komadima, kao i upadljivoj šminki.

Ipak, pre nekoliko godina ona je odlučila da okrene novi list, i da se posveti potpuno prirodnom izgledu, a sada je ponovo iznenadila svojim izgledom tokom pojavljivanja na crvenom tepihu Toronto Film Festivala.

Naime, ona je ovom prilikom odlučila da se pojavi gotovo bez šminke čime je ostala dosledna svojim uverenjima, o čemu je nedavno pričala u jednom intervjuu.

Foto: JA / Everett / Profimedia

Osim, što nije imala šminku, veliku pažnju kada je u pitanju njen izgled privukao je i odabir njene odevne kombinacije. Naime, ona je za ovu priliku odabrala crno odelo, koje su činile crne pantalone i neobičan crni smoking.

Ceo stajling zaokružile je crnim salonkama i kožnim rukavicama, a kosu je pokupila u neobavezni niski rep.

Ovakvo pojavljivanje popularne zvezde izazvalo je oprečna mišljenja fanova. Dok su jedni podržali njen izbor, i istakli da im se sviđa njena prirodnost, drugi su komentarisali da ipak ne može takva da se pojavi na crvenom tepihu i da bi trebalo „malo da povede računa“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz