Pretraži

PALE SU I SUZE: Kandidatkinju savladala trema, pa zaplakala na audiciji za IDJShow

News
0
Screenshot: IDJTV

Upavo zbog toga, ali i činjenice da imaju samo minut, dva ili tri da pokažu čime raspolažu, neretko se dešava da kandidati imaju tremu, koja ih ponekad potpuno parališe.

Tako je bilo i na prvoj audiciji za IDJShow, kada je osamnaestogodišnja učesnica Sara Repac iz Bečaja došla da iskaže svoj talenat, zbog čega je prvestveno, kako kaže, i došla.



Iako pre nastupa nije imala tremu, kada je kročila na scenu i "oči u oči" se susrela sa IDJcouch-em Teodorom Džehevrović i njenim timom, stvari su se promenile.

Sara je pevala Teodorinu numeru "Trezna", ali je u jednom trenutku zastala. Ipak, u pomoć joj je pritrčao žiri, te je zajedno sa njima nastavila da peva, ali je ubrzo ponovo odustala.

  • Vidi se da te je pojela trema. Ona je sad van sebe – rekla je Džehverovićeva, a Sara se nadovezala i rekla da zbog treme ne može da kontroliše glas.
Photo: IDJ

Photo: IDJ

Nakon nastupa i sama je pred našim kamerama priznala da ju je "trema ubila" te da nije mogla da iskaže sav svoj potencijal. Ona je u jednom trenutku čak i zaplakala.

  • Ubila me je trema, mislim da mogu mnogo bolje. Volela bih da prođem, ali iskreno mislim da neću. Verovano sad smešno izgledam ovako uplakana – rekla je sa suzama u očima ova takmičarka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News