Pretraži

OŽENIO SE SLOBA RADANOVIĆ: Mladenci u svetinji izgovorili sudbonosno „da“

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Poznati par nije sprečio ni sneg koji je zatrpao ovo mesto, a kako prenose mediji, Jelena nosi dugačak veo i belu venčanicu do članka sa šlicom do kolena, koju je uklopila sa visokim potpeticama, dok je Sloba za ovu priliku obukao svečano crno odelo i rolku u istoj boji.

Mlada je izabrala buket, tačnije bidermajer od narandžastih ruža, koji su simbol želje i strasti, a njih dvoje sudbonosno "da" simbolično će da izgovore na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih.

Photo: Instagram/slobaradanovic

Photo: Instagram/slobaradanovic

 

Venčanju su prisustvovali njihova porodica i prijatelji, pre svega Slobina majka Draginja koja nije krila uzbuđenje jer joj se sin ženi, kao i Jelenina sestra Mirjana Alavanja, koja se posebno spremila za ovaj događaj.

Jelena i Sloba nisu skidali osmeh sa lica posle venčanja.

Inače, pomenuti manastir izgrađen je 1422. godine i u njemu je patrijarh Arsenije Čarnojević proveo zimu pred Veliku Seobu Srba 1690. godine.

Podsećamo, Radanoviću će ovo biti drugi brak, a nedavno je rekao da jedva čeka da se oproba u ulozi roditelja.



  • Razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo vas sve na vreme – rekao je tada Radanović i dodao:

– Da Jelena nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo. Nadam se da ću uskoro postati tata. To mi je velika želja. Pol nije bitan. Usudio bih se i da usvojim dete – naveo je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz