Pretraži

,,OŽENIO BIH BRESKVICU“: Voyage iznenadio odgovorom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Voyage u novom izdanju emisije IDJHOT bio je na vrlo teškom zadatku, s obzirom na to da smo mu pripremili poznata ženska imena, a on je mora da odredi kome će pripasti "Kiss, Merry,Kill". 

Iako je na početku delovao vrlo odlučno kada je konačna odluka u pitanju, naišao je na vrlo težak odabir. U jednom trenutku on je izvukao tri papirića, na kojima su bile Barbi Afrika, Ćala i Breskvica. 



Poznato je već da je Voyage svoju ljubavnu romansu sa Breskvicom okončao početkom ove godine, a nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da su on i turska influenserka Ćala u emotivnom odnosu, što je on negirao.

– Barbi izvini, mnogo te gotivim, ali morao bih da te ubijem u ovom slučaju. Pa ajde ovako, ipak sa Breskvicom sam bio jako dugo i nju dobro znam, iz poštovanja i te neke istorije koju imamo, nju ipak moram da stavim na prvo mesto, tako da "Merry" Breskvica, a Ćala može da dobije poljubac – istakao je on.

Na kraju ove igre, s obzirom na to da je u svakom krugu imao osobu koju bi oženio, među kojima su bile Ivana Nikolić, Ksenija Knežević, Angellina, Teodora Popovska, Breskvica i druge, zanimalo nas je kada bi od svih mogao da izabere samo jednu, koja bi to bila.

Breskvicu, naravno. To je kao da sada dete pitaš da li više voli čokoladu ili grašak. Bio sam previše dugo sa njom, poznajem je, prelepe momente smo delili zajedno, tako da iz nekog moralnog aspekta i ljudskosti ne može niko drugi da bude sem nje, od njih naravno – iskren je bio Voyage.

Novo izdanje emisije IDJHOT možete pogledati u videu ispod teksta.



 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz