Pretraži

OVO VIŠE NIJE ONA: Fanovi su ubeđeni da su na njenom Instagram profilu sada slike dublerke

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Poslednjih par meseci Princeza popa, kako je mnogi zovu, je glavna tema Holivudskog šou-biza jer pokušava da se oslobodi starateljstva koje njen otac ima nad njom, a u tome joj pomažu i fanovi koji su oformili #freeBritney pokret.



Britni je podelila svoje fotografije u skroz opuštenom izdanju, rekavši sa želi da podeli sa svojim fanovima kako izgleda kada je kod kuće na dnevnoj bazi. 

  • Instagram nasuprot realnosti. Htela sam da vam pokažem kako izgledam na dnevnoj bazi. Umem da budem nesigurna kada me neko slika a ja nisam pripremljena za to. Tako da se mnogo trudim oko svoje pojave, ali znate, nekada je lepo ne truditi se toliko i nekada je lepo spustiti zidove i ne truditi se toliko, s vremena na vreme. Potrebno je dosta hrabrosti za tako nešto. PS- još jedna činjenica vezana za mene. Umesto da budem navijačica, u školi sam igrala košarku. Ja sam odlučivala o igri. Ali Bože, koliko smo bili loši. Samo tri utakmice smo dobijale po sezoni. PSS- na ovim fotkama sam pokušala da popravim sijalicu, ali sam shvatila da sam preniska – napisala je ona ispod kolaža novih fotki. 

Ovaj, pomalo čudan opis je bacio fanove u još veći rebus, pa su se ispod fotografije mahom našli uznemirujući komentari, gde fanovi misle da joj se nešto dogodilo, a da na slikama koje izlaze na pevačicinom profilu više nije ona nego dublerka. 

 ,,Ovo nije ona", ,,Ne možete da me ubedite. Ovaj nalog više nije njen", ,,Našoj zvezdi se nešto desilo. Reagujte" samo su bili jedni od komentara. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz