Pretraži

,,OVO UMETNIČKO DELO IZAZIVA LEPA OSEĆANJA“: Đoković prikazao svoj dečački san jednom slikom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Đoković je objavio fotografiju koja pokazuje o čemu je sanjao od malih nogu, ali i ostvarenje tog sna posle mnogo godina.

  • Znam da kasnim, ali nikada nije prekasno za objavu o Vimbldonu. Želeo sam da se osvrnem na ovu prelepu sliku i umetničko delo koje je izazvalo u meni puno lepih osećanja i podsetilo me na detinjstvo. Kada sam pravio Vimbldonski trofej od svih materijala koji su mi bili pri ruci. Tada sam se gledao u ogledalo i zamislio da držim pravi trofej Vimbldona jednoga dana. Slika u glavi je bila vrlo jasna i verovao sam u svoju maštu u potpunosti – priznao je on.


Srpski as se potom dotakao podrške roditelja, koja se ispostavila kao veoma bitna za njega.

  • Imao sam sreće da me roditelji podrže, uz nekoliko bliskih ljudi, i stvore sredinu u kojoj sam mogao da sledim svoje snove. Vizualizacija/zamišljanje i mašta su super moći koje imamo kao ljudi. Ne može svako da se domogne najviših sportskih visina, ali u tom nevinom i čistom dečjem razvoju smo mi kao roditelji obavezni da pružimo ljubav, podršku, razumevanje i nežnost – objasnio je i zaključio:

  • Jer dečje maštanje i sanjarenje je nešto što nas sve pokreće i daje lepotu i radost ovom svetu. Ako negujemo i poštujemo dečju maštu, verujem da ćemo u budućnosti (nezavisno od sportskih ili bilo kojih drugih dostignuća) imati društvo koje je ispunjeno zdravim porodičnim odnosima i kao rezultat toga, uspešnije i stabilnije društvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz