Pretraži

Ovo su ženski dueti koje obožavate (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ yaemina editaaradinovic severina

"LIMUNADA" JE ZA VRLO KRATKO VREME OSVOJILA SRCA PUBLIKE

Pesma "Limunada" koju izvode Emina Jahović i Milica Todorović za vrlo kratko vreme pobrala je simpatije publike. Iako se ona dosta razlikuje od pesama koje su do tada izvodile pomenute pevačice, ova pesma je veliki hit i nakon četiri godine, a broji blizu 80 miliona pregleda. Spot je rađen u IDJVIDEOS produkciji, a Milica je tom prilikom istakla da na prvo slušanja i nije bila sigurna da li želi da snimi ovu pesmu, ali je već posle trećeg slušanja đuskala po stanu. Takođe, još jedna zanimljivost je da su se njih dve zvanično tada i upoznale, na snimanju spota za zajedničku pesmu. 



"UNO MOMENTO" JE I DALJE VELIKI HIT

Edita Aridinović još uvek je bila članica grupe Ministarke kada je sa Severinom snimila duetsku pesmu "Uno Momento" koju je radila IDJVIDEOS produkcija, a fanovi nisu krili oduševljenje vrelim kadrovima iz spota. Iako je sama pesma vrlo pevljivog karaktera, većina je ipak uživala gledajući spot za koju su se svi timski potrudili, a Severina i Edita svojim fizičkim izgledom doprinele su da to bude na svetskom nivou. Iako je pesma izašla 2014. godine, i dalje je veliki hit.

NAKON SPEKULACIJA DA NISU U DOBROM ODNOSU EMINA I NATAŠA IZBACILE SU DUET

Emina Jahović i Nataša Bekvalac nakon pesme "Gospodine" i spekulacija da nisu u dobrim odnosima ponovo ukrštaju glasove i to nakon što su obe stavile tačku na ljubavne odnose. Pesmom "Muško više ne mogu" osvojile su žensku populaciju, ali su se pojavile spekulacije i da su donekle svoj ljubavni život otpevale upravo u ovoj pesmi. Pesma se nalazi na IDJVIDEOS. tv jutjub kanalu i broji preko 8 miliona pregleda, a Nataša i Emina su u spotu izdominirale kao i na svakom snimanju koje su radile sa našom ekipom.

U videu ispod teksta pogledajte koji su se još dueti našli na listi ženskih dueta, koje slušate.  

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz