Pretraži

Ovo su razlozi zbog kojih se odlaže svadba Kaće Grujić i Gobelje?

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Naime, u medijima su se pojavile informacije da je par odustao od svadbe, da bi kasnije bilo potvrđeno da će se venčanje održati, ali samo u opštini, dok će velika svadba, za čak sedamsto zvanica, biti održana naredne godine. 

Kao glavni razlog navedena je Kaćina trudnoća, iako je Katarina tu informaciju nekoliko puta demantovala, međutim, fotke sa poslednjih nastupa nikako joj ne idu u prilog, a možete ih pogledati OVDE



Pored njene trudnoće, postoji još jedan razlog zašto je pevačica odlučila da pomeri svadbu. 

  • Ona je poput većine žena maštala da se uda u raskošnoj haljini koja će joj stajati kao salivena. Shvatila je da ne želi da se uda sa trudničkim stomakom, već da je bolje da sačeka kako bi taj veliki dan protekao kako je sanjala. Par za sada planira da sudbonosno "da" kaže na proleće, da okupe sve drage ljude, da proslave svoju ljubav kako su oduvek i zamišljali. Postoji priča i da će se kod matičara venčati pre nego što se dete rodi, kako bi izbegli komplikacije oko priznavanja deteta, ali dogovor još uvek nije postignut. Ukoliko ostane pri tome, na proleće se veseliti uz venčanje u crkvi – rekao je izvor za domaće medije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz