Pretraži

Ovo su najveće fizičke transformacije poznatih u 2019. godini (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ananikolicofficial

Protekla 2019. je za mnoge poznate ličnosti bila godina velikih transformacija, kada je reč o mršavljenju, a među našim i stranim pevačicama, koje su imale višak kilograma, ubedljivu pobedu su odnele Ana Nikolić i Adel.

——————– Sponsored ——————–

Na domaćoj i stranoj šou biznis sceni ove godine su mnoge dame vodile borbu sa viškom kilograma. Naša redakcija je specijalno za vas pripremila listu najdrastičnijh fizičkih transformacija u 2019, koja je iza nas.

Ana Nikolić

Naša pevačica je počela da se goji tokom trudnoće sa ćerkom Tarom, a nakon porođaja je to posebno došlo do izražaja. Ana je oduvek važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, a onda su je kilogrami ostavili bez laksavog epiteta. Nikolićeva je odlučila da se uhvati u koštac sa svojim problemom. Ona je počela da vežba i da se hrani zdravo. Pojedini pripadnici sedme sile su pisali da je pevačica otišla na operaciju smanjenja želuca. Međutim, Ana tvrdi da su za njenu vitku liniju zaslužni naporni treninzi i korigovana ishrana. Prema pisanju medija, pevačica je smršala više od 20 kilograma u rekordnom roku.

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša je imala mizeran višak kilograma, ali je uprkos tome izgledala atraktivno i zanosno. Pevačica je poželela da smrša u trenutku kada joj je suprug Duško Tošić rekao da je debela. Ona je nakon toga angažovala nutricionistu, koji je njoj i njenoj ćerki Niki prepisao specijalan režim ishrane. Rezultati nisu izostali. JK je brzo uspela da dovede liniju u red, što se najbolje može videti po njenim seksi fotografijama koje redovno obavljuje na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink satin euphoria ✨✨✨ In @prettylittlething

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 28, 2019 at 9:16am PST

Tanja Savić

Pevačica je za IDJTV nedavno izjavila da je u poslednje vreme vidno smršala. Ona je otkrila da je u tome uspela, jer je izbacila alkohol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸🙅🏻‍♀️✔️

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Dec 19, 2019 at 2:06am PST

Adel

Slavna britanska pevačica je oduvek bila gojazna i po tome je, osim po neverovatnom glasu, bila prepoznatljiva. Adel je svoj muzički talenat i pesme stavljala u prvi plan, dok joj izgled nije bio previše važan. To se promenilo kada je odlučila da se razvede od biznismena Sajmona Konekcija.  Adel se nakon ljubavnog kraha potpuno prepolovila i dovela svoju liniju do savršenstva. Rastanak joj je očigledno jako prijao.

Džesika Simpson

Pevačica je početkom 2019. treći put postala majka, što se i te kako odrazilo na njenu liniju. Tokom trudnoće je počela da kuburi sa viškom kilograma, koji su joj predstavljali veliki problem, jer je imala više od 100 kilograma. Nakon nekog vremena od porođaja Džesika je uspela drastično da smrša, pa je njena vaga pokazala 63 kilograma. Mnogi su se iznenadili pevačicinom pojavom, jer se prepolovila.

Eva Longorija

Lepa glumica se tokom trudnoće ugojila 20 kilograma, a samo nekoliko meseci nakon porođaja ih je skinula. Mnogi su komentarisali da izgleda savršeno i sa "viškom", ali je Eva bila rešena da vrati staru figuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun In The Sun ☀

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Dec 30, 2019 at 3:57pm PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz