Pretraži

Ovo su najslušaniji hitovi u 2022. godini! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

Naši izvođači su u proteklog godini zabeležili ogromne uspehe, što dokazuju i milionski pregledi na mrežama.Ovog puta izdvojili smo sledeće najveće hitove:

1. Relja Popović – "Oguccio sam je"

Godina je započela sa hitom "Oguccio sam je" koji su zajedno uradili Relja, kao i njegovi producenti Ivke i Đole. Ono što je zanimljivo je da je to njihova prva zajednička pesma, a numera je gotovo preko noći postala pravi hit, te moramo priznati da je ova saradnja bila pun pogodak.

 

2. Teodora Džehverović – "Most na Adi"

Teodora je sve iznenadila kada je istog dana izbacila dve pesme – "Tvoje magije" i "Most na Adi", za koju mnogi tvrde da je njena najbolja numera do sada. O popularnosti svedoči i to što je pesma bila u samom vrhu trendinga, a sakupila je i 8 miliona pregleda na Jutjubu. Pevačica se ovim hitom predstavila u nešto drugačijem svetlu, što je oduševilo njene fanove.

 

3. Amna Alajbegović – "Lagana"

Pobednica prve sezone IDJShow-a, Amna Alajbegović je još u toku trajanja takmičenja dobila svoj ogromni hit "Lagana" koju je uradila zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem. 

Ova numera trenutno ima više od 15 miliona pregleda na Jutjubu, a popularnost njene pesme je tolika da se čak na Tiktok-u igrala njena koreografija iz ovog spota. Amna je nakon toga imala još nekoliko hitova, među kojima su dueti sa Nikolijom i Albinom.

 

4. Corona – "Pop ikona"

Numera "Pop ikona" je dugo držala visoku poziciju na trendingu na Jutjubu, a definitivno je osvojila i sve mreže, zbog čega je bila jedna od najpopularnijih u 2022. godini.

Filter koji je Corona koristio u spotu koristili su skoro svi koji su se snimali uz ovu numeru na Tiktok-u. Ono što je takođe zanimljivo je da je izvođač u spotu prikazao i detalje iz privatnog života, što se veoma dopalo fanovima, jer us imali prilike da ga upoznaju u malo drugačijem svetlu.

 

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJMash" i saznajte koje su se još numere našle na našoj listi najpopularnijih u 2022. godini.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz