Pretraži

Ovo su najpoznatiji tinejdž parovi!

Showbiz
0
Photo: Instagram/ voyage.mp3

Za vas smo izdvojili domaće, ali i Holivudske parove koje svi obožavaju. 

Iako se ljubavna priča između Voyage-a i Breskvice završila i ovaj muzički i ljubavni dvojac je stavio tačku , zajednički fanovi i dalje veruju da će se oni pomiriti i da će obnoviti emocije. Njih dvoje je bio pravi primer koji je osim zbog muzike, dobio veliku popularnost i zbog njihove ljubavne priče. 



Nikolija i Relja važe za jedan od najskladnijih parova na estradi i mnogima su primer prave ljubavi. Od snimanja spota za pesmu ,,Alkohola litar" pa sve do današnjeg dana, njihova fan baza ne prestaje da im pruža veliku podršku. Spot za pesmu ,,meduza" koji se nalazi na IDJVideos.TV Youtube kanalu se smatra za jedan od najlepših u poslednjih nekoliko godina, upravo zbog prikaza njihovog odnosa. 

UkiQ i Sergej Pajić su omiljeni tik-tok par. Oni žive zajedno i snimaju skoro svaki deo njihovog dana i svojim fanovima predstavljaju jedan od najlepših parova kada su influenseri u pitanju. Mnogi kažu da oni podsećaju na strane tinejdž parove. 

Pop pevačica Selena Gomez i planetarno popularni Džastin Biber, prvi put su stupili u vezu 2012. godine.,  da bi u godinama koje su usledile provodili vreme zajedno ili odvojeno. Mirili su se i svađali, a usput su se zabavljali i sa drugim ljudima iz šou-biznisa. Nakon što su poslednji put pokušali da budu u srećnoj vezi, u maju 2018. godine Biber je iznenada ponovo uplovio u vezu sa Hejli, koju nije video od kratke ljubavne romanse 2013. godine. Potom je tajno oženio tajno u julu, a sa njom j eu braku do današnjeg dana. 

Novo izdanje IDJMash-a možete pogledati u nastavku.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz