Pretraži

Ovo su najotkačeniji stajlinzi takmičara sa prve audcije za IDJShow (FOTO)

News
0
Photo: IDJ

Pojedini učesnici koji su bili na audiciji prepoznali su važnost tih "sporednih" stvari, pa su se pripremili da svojom pojavom skrenu pažnju na sebe.

Neki od njih su kroz stil obačenja pokazali autentičnost, drugi neobičnost, a ima i onih koji su svakako nasmejali publiku i žiri izborom garderobe i asksesoarima.

Trenerka iz serije "Squid game"

Tako, imali smo prilike da vidiimo takmičara Marka Gavrilovića koji je za audiciju za IDJShow izabrao da se pojavi u trenerci iz svetski popularne serije "Squid game" i tim potezom ukrao pažnju žirija, gledaoca i ostalih takmičara.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

On je na trenerci imao broj 456, isti koji je imao i protagonista tog južnokorejskog ostvarenja, dok je njegov broj na audiciji bio 0465.

 Broj na trenerci i moj broj na takmičenju se ne slažu, mada su jako slični. To je zbog toga da bi i ostali kandidati imali šansu – našalio se Marko.

Cirkoni na licu

Devojka koja je dobila sve pohvale na račun stajlinga je Anđela Vranić Lores, devojka koja se pojavila u dugačkim crnim čizmama, kratkom biciklističkom šortsu i zelenom sakou. Ipak, ono što je svima zapalo za oko je njena šminka, ali i frizura. 

Photo: IDJ

Photo: IDJ

Anđela je imala uvojke oko ušiju i na čelu oko kojih je stavila srebrne cirkone. 

Ona je takođe odlučila da stajing upotpuni i nakitom – mindžušama alkama, brojnim prstenjem i ogrlicama. Ovakav izgled posebno se dopao IDJCouch-u Teodori Džehverović, koja joj je uputila brojne komplimente:

  • Mnogo mi se dopada tvoj fazon i sve ono što ti nosiš. Slatka si, svoja, autentična – rekla je pevačica.

Dredovi i nalakirani nokti

Ognjen Vuk je momak koji se pojavio u ležernoj kombinaciji, ali njegovi upečatljivi dredovi bili su dovoljni da poglede privuče na sebe.

Pored toga, on je i imao i nalakirane nokte u crnoj boji, kao i vrlo opušten stav, te se odmah po izlasku na binu "bacio" u konverzaciju sa žirijem.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

Njegova pojava i stav posebno su se dopali Džehverovićevoj, koja je rekla da joj je Vuk prezanimljiv.

  • Prezanimljiv si, frizura, nokti… Pišičan si, ja evo umirem od smeha, ali se suzdržavam – rekla je muzička zvezda.

Otkačene kikice

Pred kraj prve emisije videli smo i našeg poznatog Tiktokera Nenada Lazića Necu, koji se na audiciju pojavio u crnim pantalonama i belom duksu sa motivima iz čuvene humorističke serije "Rick and Morty". 

Photo: IDJ

Photo: IDJ

Kada je u pitanju obuća, tiktoker je odlučio da obuje florescentne zeleno-žute patike, a koje je upraio sa frizurom – neobičnim kratkim kikicama, za koje bi se reklo da podseaju na one koje nosi poznati reper Trevis Skot.

Žiri nije mogao da sakrije osmeh sa lica, a Teodora je rekla:

  • Zanimljiva frizura – rekla je pevačica koja je nakon Necinon nastupa pohvalila njegovu upornost i želju za uspehom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News