Pretraži

Ovo su najbizarnije stvari poznatih ličnosti koje su fanovi kupili na aukcijama za vrtoglave sume novca!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

U tekstu vam donosimo najbizarnije stvari koje su nosile ili koristile poznate ličnosti, a za koje su fanovi platili čitavo bogatstvo. I dok su neki predmeti plaćeni na aukciji kako bi zarada od njih otišla u humanitarne svrhe, neki su ipak odlučili da neke od navedenih predmeta zadrže u svom posedu.

Šolja i tanjir Lejdi Gage. podati su za 75.137,50 dolara na dobrotvornoj aukciji u maju 2012. godine za pomoć umetnicima u Japanu nakon zemljotresa i cunamija koji su prethodne godine opustošili delove zemlje. Koristila ga je Ladi Gaga tokom konferencije za štampu u Tokiju tri meseca nakon katastrofe, što je dovelo do ideje da se proda na licitaciji za prikupljanje novca za program stipendiranja Tomodachi Arts.

Žvaka Britni Spirs. Kada je Britni bila veća zvezda i od Madone, fanovi su bili spremni da plate ozbiljan novac za sve sa čime je bila u kontaktu. To uključuje i komad njene korišćene žvake, koja je navedena na E-beju 2004. Međutim, lista je uklonjena jer je prodavac – koji je žvaku uzeo ispred londonskog hotela Sanderson – koristio Spears-ovu DNK kao glavnu prodajnu tačku, koja je bila za koje se smatra da su u suprotnosti sa politikom eBai-a o delovima i ostacima ljudskog tela.

Britnin korišćen test za trudnoću. Njen korišćeni (pozitivni) test trudnoće, koji je pronađen u košu za smeće u hotelskoj sobi u kojoj su ona i tadašnji suprug Kevin Federline prenoćili, u početku je prodat kanadskoj radio stanici Hot 89.9, a zatim ga je kupio onlajn kazino GoldenPalace.com za 5.001 dolara. Prihod od prodaje namenjen je dvema dobrotvornim organizacijama: Fondaciji za rak u detinjstvu Candlelighters, koja pruža podršku deci oboleloj od raka i njihovim porodicama, i Uskršnjem društvu za foke, koje pomaže deci sa fizičkim invaliditetom.

Maramica koje je glumica Skarlet Johanson koristila tokom nastupa u emisiji "The Tonight Shov" sa Džejem Lenom postavljena je na aukciju u E-beju i prodata za 5.300 dolara, koje su donirane u dobrotvorne svrhe.

Bič iz filma ,,Indijana Džouns" koji je Harison Ford držao u rukama je prodat za čak 47,000 dolara. 

Koliko je Elvis Prisli bio poznat i popularan pokazuje činjenica da se njegova lična Biblija prodala za čak 94,000 dolara, a donji veš koji je pevač koristio za čak 8.000 dolara. 

Tokom intervjua sa Radio Z-100 2006. godine, pevač Džastin Timberlejk je iza sebe ostavio deo svoje zdravice. Stanica je to stavila na prodaju na eBai-u i prodato je za 3.000 dolara.

Lejdi Gaga izgubila je lažni nokat na sceni 2012. Navijač koji ga je pronašao stavio ga je na eBai gde je prodat za 13.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling like a 👑 in my new #TudorRoyal watch! Thank you @tudorwatch 😘

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 25. Сеп 2020. у 6:18 PDT

Odelo za Betmena koje je Majkl Kiton nosio u filmu „Povratak Betmena“ prodato je na aukciji za oko 41.000 američkih dolara.

Radovi Ajnštajna koji objašnjavaju teoriju sreće prodati su na aukciji za 1,3 miliona dolara.

Šezdesetih godina Dzon Lenon je jedan od svojih zuba dao kućnoj pomoćnici, koja ga je zadržala i prodala na aukciji 2011. godine za 31.000 dolara.

Haljina koju je Odri Hepburn nosila u ,,Doručku kod Tifanija" prodata je za 470.000 dolara.

Donji veš od jedne od omiljenih javnih ličnosti ikada, Majkl Džekson, je prodat na E bayu za čak milion dolara 2008. godine.

Magazin Miror je izvestio da je Madonina fotografija u toplesu prodata na aukciji za 200.000 dolara.

Rijana je slučajno pala i razbila telefon predsednika policijske komisije LA-a Stiva Soborofa. Pevačica se potpisala na isti telefon koji je kasnije prodat na aukciji za oko 66.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SAVAGENOTSORRY bih! 🤷🏿‍♀️ VOL. 2 of the @savagexfenty show TOMORROW on @amazonprimevideo

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 1. Окт 2020. у 5:12 PDT

Dve torbe u kojima je navodno bio vazduh koji su udisali Anđelina Džoli i Bred Pit prodate su na aukciji za 523 dolara.

Stolica sa koje je J.K. Roling napisala svoju prvu knjigu "Hari Poter" koja se prodaje na aukciji za 394.000 američkih dolara.

Plastična kruna koju je nosio reper Biggie na aukciji se prodala za 595.000 američkih dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz