Pretraži

OVO SE NE BI USUDILA SVAKA PEVAČICA: Aleksandra podelila sa fanovima fotografiju staru 10 godina! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandraprijovic123

Aleksandra Živojinović ovih dana uživa u majčinstvu. Pevačica i njen suprug Filip Živojinović još uvek ne žele da se pojavljuju u medijima i svu pažnju su usmerili ka svom sinu Aleksandru. 

——————– Sponsored ——————–

Mir im je nažalost poljuljao jedan članak u dnevnim novinama, koji je prvenstveno Aleksandru izrevoltirao i naterao da prekine medijsku ćutnju i da se obrati svojim fanovima. 

Pevačica je na Instagram profilu uradila nešto što se ne bi usudila baš svaka njena koleginica. Okačila je fotografiju staru 10 godina. Ispod fotografije se obratila novinarima iz tabloida koji je objavio Aleksandrinu fotografiju od pre nekoliko godina, na kojoj pevačica ne izgleda reperezentativno, dok su se u tekstu bavili Aleksandrinim fizičkim izgledom, uključujući višak kilograma sa kojima kuburi  Aleksandra kao i brojne druge mame, nakon porođaja. 

  • Pre tri nedelje sam postala majka prelepog dečaka a vi niste imali obzira ni sada pa ste to iskoristi da me izvređate kako trenutno imam višak kilograma i da ću to rešiti kod plastičnog hirurga. Svaka čast! Ne znam kako bi žena trebala da izgleda posle porođaja? Eto, otkriću vam… imam tačno 7kg viška! – Navela je Aleksandra u tekstu ispod fotografije. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji novinari iz dnevnog lista “Kurir”, nakon par godina lepe saradnje verovatno bih trebala da vam se izvinim sto nisam pristala da vam poziram sa svojim novorodjenim sinom, jer sam zelela da ove najsrecnije dane sacuvam samo za nasu porodicu. Pretpostavljam da je to glavni razlog vasih redovnih tekstova ovih dana sto sam, nazalost, mogla i da ocekujem. Posto se duzi vremenski period nisam oglasavala, davala intervjue ili demantovala razne natpise zelim da vam pojasnim neke stvari. NIKADA u zivotu se necu stideti svojih pocetaka jer svako mora da pocne od neceg, a ja sam svoj put gradila na jedan posten nacin, nisam imala nikog da mi plati pesme i skoro svaki dinar koji sam zaradila ulozila sam u svoju karijeru i NIKADA ne bih izgovorila reci koje ste napisali da sam sada necija snajka i da se stidim sto sam pevala na romskim veseljima, jer sam na svoj razvojni put jako ponosna. Drugo sto sam zelela da vam kazem jeste da ste danasnjim tekstom prevazisli sami sebe! Pre samo tri nedelje postala sam majka jednog prelepog decaka a vi niste imali obzira ni sada pa ste to iskoristili da me izvredjate kako trenutno imam visak kilograma i da cu i to resiti kod plasticnog hirurga. Svaka cast! Ne znam samo kako bi zena trebala da izgleda posle porodjaja? Eto, otkricu vam… imam tacno 7kg viska! Sto se tice slika koje ste objavili (gde stvarno ne licim na sebe zbog neke lose sminke i frizure) sada imate i jednu realnu kada sam imala 14 godina. Ne ljutim se na vas, radite svoj posao ali za sve postoje neke granice. Pozdrav! PS. Ovo se naravno ne odnosi na sve novinare Kurira, jer tamo ima divnih ljudi i velikih profesionalaca.

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Mar 28, 2019 at 4:53am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz