Pretraži

OVO SE ČEKALO: Voyage i Nucci konačno objavili duet „Gad“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Kada je nešto dobro, to definitivno ne treba menjati, pa su tako i ovog puta izvođači ukrstili glasove i objavili dugoočekivani duet "Gad".



Pesma je, kao što su ranije i obećali, danas ugledala svetlost dana, a ono što je zanimljivo je to da publika uveliko napamet zna pojedine delove numere, jer su mladi pevači prethodno na društvenim mrežama objavili tizer dueta.

Spot je vrlo interesantan i provokativan, jer kako možemo da vidimo, brojni kadrovi prožeti su scenama u ljubavnom zanosu, a sa devojkama koje su pozirale u izazovnim stajlinzima.

@voyage.808

GAD 🍾 PIŠITE U KOMENTARIMA KAD DA IZADJE! SNIMAJTE SE UZ PESMU DA NAPRAVIMO NOVI TREND 🥊🥊#voyage #fyp #nucci #europol #worldwide #gad

♬ GAD – Voyage

Da je u pitanju apsolutni hit, dokazuju pregledi na Jutjubu, kojih za nešto manje od sat vremena od objavljivanja ima gotovo 95.000! Takođe, reakcija publike je i više nego pozitivna, čemu u prilog govore i pohvale ispod videa:

Konačno pesma koja je digla ceo Balkan na noge. Svaka pesma sve bolja i bolja. Pokidali kao i uvek. Najjači duo – samo su neki od komentara koji su dobili Voyage i Nucci za ovaj duet.

Mnogi fanovi zapazili su i devojku koja je otpevala nekoliko stihova, a reč je o Andrei Vidović, poznatijoj kao Rea.

Pesmu "Gad" možete poslušati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz