Pretraži

OVO MI JE TREBALO GODINAMA… Demi Lovato podelila fotku sa krštenja uz dirljivu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Pevačica Demi Lovato je sa pratiocima na Instagramu podelila fotografije i iskustva sa nedavnog putovanja u Izrael gde je, kako kaže, ponovo osetila povezanost sa Bogom.

——————– Sponsored ——————–

Naime, tokom ovog duhovnog putovanja Demi je odlučila da se krsti u reci Jordan u kojoj je, prema Bibliji kršten i Isus Hrist. – Odgajana sam kao Hrišćanka i imam pretke Jevreje. Kada mi je ponuđena jedinstvena prilika da posetim mesta o kojima sam čitala u Bibliji dok sam odrastala, rekla sam da. Postoji nešto potpuno magično u vezi Izraela. Nikada nisam imala toliki osećaj duhovnosti i povezanosti sa Bogom… To je nešto što mi je nedostajalo proteklih par godina. Duhovnost mi je toliko važna, a biti kršten u reci Jordan, na istom mestu gde je kršten Isus, nikada se nisam osećala toliko obnovljeno u svom životu. Ovaj put je bio toliko bitan za moje blagostanje, srce i moju dušu – napisala je pevačica na Instagramu.

Osim krštenja Demi je tokom posete obišla Centar za sećanje na žrtve holokausta i družila se sa decom sa posebnim potrebama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz