Pretraži

„OVO JE TEK POČETAK“: Edita obećeva nove hitove!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Pevačica je pre nekoliko dana objavila novu pesmu "08" koja je deo istoimenog albuma. U pitanju je njen album prvenac, koji, kako je ranije istakla, ima veliku simboliku jer je vezuje za najlepši period života.Reakcija publike na novu numeru je i više nego odlična, a Edita ne krije da je prezadovoljna uspehom koju je numera ostvarila, što je, prema njenim rečima, i sama očekivala da će se desiti:

  • Toliko toga želim da kažem i želim ukratko da ispoljim svoja osećanja koja osećam od kada sam izbacila pesmu "08". Rekla sam vam još pre nekoliko meseci da mi je to vodeća pesma i da ima posebno značenje za mene i samo ću vam reći da mnogo volim tu pesmu, da sam mnogo verovala u nju i i, iako je izašla pre nekoliko dana već je osvojila vaša srca, čemu sam se ja i nadala. To mi je jedna od omiljenih pesama, nešto najmagičnije što sam do sada radila – poručila je ona u obraćanju na Instagram storiju.
Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

Tu priliku, mlada pevačica iskoristila je da najavi nove projekte, za koje smatra da će biti veliki hitovi:

  • Ono što sam želela da kažem da to nije sve, ovo je samo početak, imam još nekoliko hitova, a u pitanju su prelepe balade koje jedva čekam da čujete. Mnogo sam srećna jer ove godine ništa nisam radila na mišiće, na silu, već je sve došlo spontano i prirodno – navela je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz