Pretraži

,,OVO JE REČ PODRŠKE ZA SVU NAŠU BRAĆU I SESTRE“: Grupa THCF poslala snažnu poruku fanovima i najavila album (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

THCF se obratio fanovima povodom novih pesama, ali i situacije u zemlji. Oni su objavili jaku poruku i poručili svima kako da preguraju težak period koji je pred nama.

  • Ovo je reč podrške za svu našu braću i sve naše sestre. Za sve ljude koji su sa nama od početka i za sve koji će biti sa nama do kraja. Budite jaki i hrabri u ovo ludo vreme jer isto to vreme će izlečiti sve rane i rešiti sve brige. Nemoj da kloneš duhom jer ti ga ne mogu uzeti, a sa njim možeš da uradiš nezamislivo. Uvek je na kraju do nas kako ćemo loše stvari preokrenuti u svoju korist i iz njih izaći jači i mudriji. Izgleda da smo svi u istom sosu, ako je tako makar neka bude najbolji. Proći će i ovo go*no samo treba biti strpljiv i pobedićemo. Uzdravlje, Familijo! – naveli su oni na storiju.


Na kraju su dodali da je "album skoro gotov".

  • Mi planiramo da ga objavimo posle Nove godine, jer je tu nova energija. Imamo spremna dva spota koja će izaći na IDJVideos-u do polovine novembra. Svima je malo muka od ove godine. Meni je 2020. možda i jedna od najlepših godina, ali je dosta čudna – rekao je Bore u ekskluzivnom intervjuu za IDJTV.

Podsetimo, Bore je nedavno objavio da je njegova izabranica Milica u 6. mesecu trudnoće i da će uskoro postati roditelji prvi put.

Photo: Instagram/thclafamilija

Photo: Instagram/thclafamilija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz