Pretraži

„OVO JE PREKRETNICA U MOJOJ KARIJERI“: Voyage izbacio pesmu „Tango“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Publika je sa oduševljenjem dočekala numeru, što dokazuje i to da je "Tango" za samo 20 minuta od objavljivanja sakupio više od 70.000 pregleda na Jutjubu.



Ovo je najjači hit ovog leta, bravo Voyage. Pesma je predobra, gori. Emotivna i menja život. Pesma kida, vidi se da je ulozeno mnogo truda – samo su neki od brojnih komentara ispod videa.

Voyage je ovom pesmom doneo novi evropski zvuk u Srbiju, što je i sam potvrdio u svom lajv obraćanju neporedno pred prijeru pesme.

– Jedna umorna noć u studiju sa mojom braćom je uzrokovala da se ovo desi. Evropska ekipa je na pesmi, biće šou. Smatram da će biti hit jer smo dali dušu poslednjih dva meseca, bilo je puno rada i nervoze, ali isplatilo se – rekao je on na Instagramu i dodao:

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

– Ovo je bilo jedno veliko putvanje i mislim da će ova pesma biti prekretnica u mojoj karijeri. Pomoći će mi da izađem iz Balkana i da donesem evropski zvuk – poručio je on i potom se emotivnim rečima zahvalio fanovima na podršci.

Bez vas ništa od ovoga ne bi postajalo, blejali bismo u bloku na Novom Beogradu i ništa ne bismo radili. Hvala vam – zaključio je Mihajlo.

Kako je poznato da Voyage-ovi hitovi na platformi Jutjub zarade i višemilionske preglede, sigurni smo da će tako biti i ovog puta sa nadolazećom numerom, a vrlo je moguće da će ovog puta nadmašiti i sam sebe, te da će upravo "Tango" biti najslušanija pesma ovog leta.

Pesmu "Tango" možete poslušati na IDJVideos Jutjub kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz