Pretraži

,,OVO JE PREDUGO, DOSTA MI JE SVEGA“: Tanja Savić progovorila o odloženom suđenju

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Međutim, nešto je opet pošlo po zlu i drama Tanje Savić nije dobila konačni epilog.

– U aprilu prošle godine sam videla decu. Sve se razvija veoma sporo, zbog korona virusa ponajviše. Možda neke ustanove i u Australiji i kod nas koriste vreme oko kovida da bi imali izgovor da svoj posao ne rade kako treba. Ne uzimaju u obzir kako se majka oseća što je ostala bez svoje dece. Ovo je predugo, mukotrpno je, dosta mi je više svega. 19. februara je trebalo da bude suđenje, međutim pomerili su za 24. i 25. februar, u šoku sam. Suđenje je u Australiji, ja ne mogu tamo biti fizički, najverovatnije će biti putem aplikacije – započela je Tanja priču. Što se suđenja tiče, Tanja ipak bira da veruje da je pravda na njenoj strani:

  • Australijski zakon je pravedan, sve je sporo zbog korone. Pošto ima mnogo dokaza, predala sam preko 3.000 papira protiv njega, ostalo je da se brani nekim porukama koje sam ja slala, to je tako bezazleno. Ja sam majka, imam svako pravo da kažem svoja osećanja i da opsujem u porukama, to je priložio protiv mene.

Iako se Dušan protivio, Tanja je uspela da se zakonski izbori da svakodnevno čuje sinove.

  • Imam komunikaciju sa decom zahvaljujući sudu u Australiji, jer sam podnela tužbu protiv mog bivšeg supruga, jer se nije javljao na telefon, nije davao decu. Sticajem okolnosti, sud je reagovao, moramo da se čujemo svakog dana u devet ujutru, kod njih je tad šest uveče. Oni nekako kriju, ipak su dečaci. Na samom početku su mnogo teže reagovali, nisu bili spremni na situaciju. Sada kapiraju, uključeni su i psiholozi u celu priču. Oni tačno znaju kako procedura teče, da se mama sudi sa tatom. Sada im je mnogo jasnije, znaju šta se dešava, to ranije nije bio slučaj – istakla je ona u jednoj emisiji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz