Pretraži

OVO JE PRAVI RAZLOG KONFLIKTA: Evo zašto su se Ljupka i Zera otpratile sa Instagrama (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IJDTV

Kao što smo već pisali, Zera je pojedinim učesnicima u takmičenju dala veliku podršku, a sa Ljupkom se i sprijateljila.Njih dve postavljale su zajedničke fotografije, a onda su se otpratile sa Instagrama. 

Sada je Arsovska rešila da progovori o tome i otkrije svoju stranu priče.

Upoznale smo se kada se snimao treći krug takmičenja, ona mi se javila na Instagramu, skapirale smo se i počele smo da se družimo – prisetila se Ljupka, a onda otkirla šta se dogodilo sa pesmom koju joj je Zera ponudila:

Ponudila mi je pesmu i nakon toga smo snimili demo. Pesma je bila odlična, samo što je ta pesma više njen fazon, ja se nekako nisam baš dobro snašla u tome. Poslala sam numeru i IDJVideos-u, svidelo im se, ali smo tražili još neke pesme, da vidimo šta bismo još mogli da nađemo – objasnila je ona.

Screenshot: Instagram/ljupkarsovska

Screenshot: Instagram/ljupkarsovska

 

Prema njenim rečima, uzrok konflika između nje i Zere nije ta pesma, već nešto drugo.

Nismo se mi posvađale oko pesme, već oko nekih detalja oko spota. Ja sam htela sa drugom produkcijom da radim, ona je želela s anjenim dečkom da radimo, i na kraju je ispalo da ta pesma ne bude moja – zaključila je mlada pevačica.

A, zašto ju je Zera otpratila sa instagrama i d ali postoji mogućnpost da se pomire i ipak sarađuju saznajte u novom izdanju emisije IDJHOT:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz